UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да дело, мне кажется, в привычке и тоске за Украиной, ведь дома всё самое- самое!😊
-
Мої вітання, Шукаю людей з логістики, можу диспетчерувати і вирішувати проблеми різних масштабів: від п**дєца до величезного п*здєца Більше 3х років логістичного досвіду штатів (9місяців з них 53’dry van/reefer диспетчер, більше року сейфті та робота з іншуренс клеймами по демедженому еквіпменту), надам референси +1 224-223-6523
-
AOS applied - March 13th Got nomination - June 6th Applied PnP non-EE PR - June 6th AOR (file #, case assigned to officer) - August 12th, Sydney office, Nova Scotia ADR (additional document request) - August 14th Biometrics & Medicals passed - Sep 13-14th Portal 1 email(UCi, height, eyes color etc info) - Sep 15th, Montreal IRCC office Portal 2 email(to provide photo and address in Canada) - Sep 20th eCoPR - October 3rd PR card linked to GCkey - October 4th PR final decision $ mailed to me - October 13th PR cards received- October 19th
-
Дуже дякую) А я правильно розумію що медогляд я можу зробити і в Україні?
-
Бо якщо ви відсутні більше ніж півроку (це не для всіх країн) але Україна не входить в список нажаль потрібно повторний медогляд. Логіка мабуть така-що ви можете отримати якесь соціально важке захворювання за рік. Наскільки я знаю ворк перміт це підстави перебувати в Канаді. А от пересікати кордон потрібна саме віза. Так що краще подавайтесь зараз щоб не мати проблем при в’їзді
-
Я зробила мед огляд, але не розумію що за проблеми в багатьох хто так само виїзжав а потім повертався і їх не пускали через відсутність мед огляду. Резиденство я маю на увазі Temporary Resident Permit
-
Дякую вам, але моє запитання було в тому, чи потрібно переводити всі дипломи, чи, як ви відповіли у вашому повідомленні, найвищий. Про неперекладений диплом мова не йшла😅 Ну, або я не так зрозуміла вашу відповідь, але все ж дякую, за підтвердження 😊
-
Это страхи. Что-то новое в будущем страшит людей, а прошлые страхи в прошлом они уже пережили и там им комфортно.
-
congrats! thank you so much for all the really helpful messages you posted here. Could you please remind me if they accepted your medicine and biometrics you did for CUAET? How long did it take you since you applied for PR after the nomination?
-
Ну давайте просто подумаєм як може бути не потрібно переклалати? Як офіцер може зрозуміти що перед ним без перекладу. Може різнитися вимога як саме перекладати (сертифікований перекладач чи ні) але сам переклад обов’язково. Всі статусні документи ваші і депендендів, а також диплом з яким будете подаватися (найвищий зазвичай)