UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я зробила мед огляд, але не розумію що за проблеми в багатьох хто так само виїзжав а потім повертався і їх не пускали через відсутність мед огляду. Резиденство я маю на увазі Temporary Resident Permit
-
У вас там було питання про свідоцтво про народження також. Там без варіантів. Диплом найвищий чи той з яким подаєтесь на номінацію якщо провінційна. Стосовно атестату немає чіткого рішення в цій группі)
-
Thank you so much. They did accept our medicals and biometrics (i sent our medicals via Webform just in case) I applied PR on June 6, 2023 (got AOS nomination the same day) October 4 - case finalized October 13- mailed PR cards
-
Дякую вам, але моє запитання було в тому, чи потрібно переводити всі дипломи, чи, як ви відповіли у вашому повідомленні, найвищий. Про неперекладений диплом мова не йшла😅 Ну, або я не так зрозуміла вашу відповідь, але все ж дякую, за підтвердження 😊
-
Що значить дізналася про проблеми з мед оглядом? Ви мажете на увазі не зробили його? Чи що можуть направити на повторний? Є резидентство то що? Пр?
-
Это страхи. Что-то новое в будущем страшит людей, а прошлые страхи в прошлом они уже пережили и там им комфортно.
-
congrats! thank you so much for all the really helpful messages you posted here. Could you please remind me if they accepted your medicine and biometrics you did for CUAET? How long did it take you since you applied for PR after the nomination?
-
Ну давайте просто подумаєм як може бути не потрібно переклалати? Як офіцер може зрозуміти що перед ним без перекладу. Може різнитися вимога як саме перекладати (сертифікований перекладач чи ні) але сам переклад обов’язково. Всі статусні документи ваші і депендендів, а також диплом з яким будете подаватися (найвищий зазвичай)
-
I got today our PR cards. I wish all of you good luck on this journey.
-
В понедельник
-
Там нет на Английском и детально расписано что куда
-
Добрий день ,у звʼязку з переїздом шукаю дівчинку на своє місце в кімнату ,кімната доступна з 1 грудня . Є особиста ванна кімната та гардеробна. За більш детальною інформацією пишіть
-
Привет, у меня бывают мигрени когда погода резко меняется, но не слишком часто. Хотя до приезда в Канаду я не знала что такое мигрень. Таблетка парацетамола спасает, иногда две.
-
Вообще вот
-
Прискорбно
-
А я на английском не читаю и не говорю вообще
-
Там не подробной информации, просто что нужно для подачи
-
В Ютубе:-)
-
У гілці "перші кроки" є інструкція.
-
Подскажите пожалуйста, есть где то обучалка как правильно податься на выплату ? То я вообще не понимаю ничего
20 Jan 2023, 19:11
184338/372506
5 minutes ago