UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I got today our PR cards. I wish all of you good luck on this journey.
-
В понедельник
-
Там нет на Английском и детально расписано что куда
-
Добрий день ,у звʼязку з переїздом шукаю дівчинку на своє місце в кімнату ,кімната доступна з 1 грудня . Є особиста ванна кімната та гардеробна. За більш детальною інформацією пишіть
-
Привет, у меня бывают мигрени когда погода резко меняется, но не слишком часто. Хотя до приезда в Канаду я не знала что такое мигрень. Таблетка парацетамола спасает, иногда две.
-
Вообще вот
-
Прискорбно
-
А я на английском не читаю и не говорю вообще
-
Там не подробной информации, просто что нужно для подачи
-
В Ютубе:-)
-
У гілці "перші кроки" є інструкція.
-
Подскажите пожалуйста, есть где то обучалка как правильно податься на выплату ? То я вообще не понимаю ничего
-
Успіхів)
-
Всім привіт. Читав, що деякі люди страждають через головні болі в Калгарі. Називають причинами висоту 1045м, вітер чинук тв різку зміну клімату, особливо взимку. Хтось мав подібний досвід?
-
Чо с погодой, середина октября:) Где снег??
-
Добре, дуже дякую)
-
Почему люди всегда считают что то что они ели на протяжении многих лет - самое вкусное, и не задумываются о том, что то, что они едят сейчас - вкусное для других и просто другое по вкусу для них...что за глупость клеймить...
-
Не швидко. Вас система покаже приблизний строк, але швидко не буде. Пару місяців беріть собі точно. Буде швидше - буде добре.
-
А як довго буде робитися?
-
Вам потрібен діючий паспорт, далі в своєму кабінеті, де Ви робили заявку на CUAET оформлюєте нову візу, звичайну туристичну. Вже зараз це вже буде коштувати
20 Jan 2023, 19:11
184346/375035
about a minute ago