UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
225 Fifth Ave SW Calgary AB T2P 2V7 Canada - тут есть, вроде Лена
-
Всем привет, вопрос по проездному. Если брать на месяц за 112$ он до конца месяца, или на месяц с момента покупки ?
-
Здесь больше скидок на дни после рождества, boxing day называется. Это когда все купили и подарили подарки и вот тогда есть большой сейл. Ну и самый простой способ, подписаться на колебание цены и рассылку того, что вас интересует 🙌
-
Вот и мне так на фейсбуке ))) к сожаления, как я поняла , вот так тут они работают ..
-
Всем привет! В связи с нашим переездом сдаётся классная квартира в Калгари. Полностью меблированная, хозяева отличные! Район Walden SE +1 (587) 437-6445 Руслан www.rentfaster.ca/500123
-
Чоловік 20 років шукаю роботу на півночі Калгері.. Професійна освіта кухар 4 разряд опит 2 роки.. але останні 1 рік процював на складі на вілочному погрузчиках різних типів у Польщі.. взагалі треба будь яка работа.. Мій телефон +1 368-299-3927 Рома
-
від 20$ за год
-
@mr_1nkognito
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, чи існує ще можливість виграти безкоштовні квитки?
-
Всі чи лише останні?
-
Але не для роботи, для подання на пмж
-
Так, з перекладом
-
А дипломи і додатки потрібні?
-
Тобто краще перекласти і так брати… хоча б основні документи, а там краще вже онлайн перекладати. Все одно ж завіряти доведеться на місці..
-
Та й роботодавці і не питають таке, вони більш полюблять референс листи або інформацію як зв'язатись з минулим роботодавцем.
-
Доброго дня! Ми з сім’єю зробили багато перекладів, но чесно кажучи поки що вони зовсім не знадобилися, нотаріально завіряти точно не потрібно, бо нотаріус український не катуєтся, марно гроші витратите
-
Не зовсім по темі, але ближче нема. Ми ще в Україні і займаємося перекладом документів. Скажіть, будь ласка, стосовно трудової чи потрібен потенційним роботодавцям оригінал чи лише нотаріально завірена копія?
-
Всім привіт) Шукаємо з хлопцем роботу в Калгарі Працювали в тех. підтримці інтернет-провайдера Я ще працювала більше 6 років HR-менеджером Але так як у мене низький рівень англійської мови, цікавить будь-яка робота В хлопця розмовна англійська є Якщо в когось є якісь пропозиції (кухня, магазини і т.д.), буду дуже вдячна 🤗
-
Дякую
-
Ну тобто без дозволу на роботу, мабуть. Як турист будете.
20 Jan 2023, 19:11
184466/374685
about a minute ago