UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) Шукаємо з хлопцем роботу в Калгарі Працювали в тех. підтримці інтернет-провайдера Я ще працювала більше 6 років HR-менеджером Але так як у мене низький рівень англійської мови, цікавить будь-яка робота В хлопця розмовна англійська є Якщо в когось є якісь пропозиції (кухня, магазини і т.д.), буду дуже вдячна 🤗
-
Дякую
-
Ну тобто без дозволу на роботу, мабуть. Як турист будете.
-
Склріше за все так
-
Тобто дозвіл на роботу буду отримувати як звичайний турист? І всі бонуси по куету закінчуються?
-
Они не отвечают на звонки и письма... За 2 месяца только 1н из этих номеров на смс ответил( через 6 дней)
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, ми ще в Україні. Плануємо виїжджати до Калгарі з двома дітками. Що потрібно підготувати тут, щоб дитину взяли до садочка? Довідку із щепленнями перекладену на англ. як я зрозуміла, а що ще??
-
Tylenol є в таблетках ( день/ ніч) Та сироп брали дитині. За порадою фармацевта . Але дивіться ,щоб було саме від застуди. Ще є знеболюючі з такою назвою.
-
Я думала уже сейчас)
-
Доброе утро. Кто тут уже простужался, посоветуйте пожалуйста, что можно в аптеке взять, чтоб быстро симптомы снять? Горло болит, узлы воспалились, голова тяжелая. В общем, стандартная простуда. Заранее спасибо
-
Доброе утро. Кто тут уже простужался, посоветуйте пожалуйста, что можно в аптеке взять, чтоб быстро симптомы снять? Горло болит, узлы воспалились, голова тяжелая. В общем, стандартная простуда. Заранее спасибо
-
Ніяких, цей лист - це не дозвіл на роботу, якщо я вас правильно зрозуміла.
-
Друзі отримав кует підскажіть, якщо приїхати в Канаду після березня в травні. Які бонуси буду мати? Знаю що виплати до березня. А як з дозволом на роботу, страхуванням та все інше? Дозвіл на роботу лист в кабінеті теж отримав
-
Их так швыряют, что в любой момент может лопнуть и разойтись змейка со всеми вытекающими последствиями. Кроме того, при перегрузке с рейса на рейс в период ожидания возможен дождь...Для защиты от повреждений и потери вещей что-то надо предпринимать - или в чехол, или в плёнку.
-
А шо по домашньому інету?
-
Дочці може місяць треба буде доносити, трохи не встигаємо. Зараз робимо максимум. Тримаю кулаки , що встигнемо і знімем. Якщо не встигнуть зняти. Я вам напишу.
-
Привіт,здається однокімнатна квартира с 1 листопада Дуже простора та затишна квартира 1700(все включено) Депозит 1700 Від дому є інтернет,непогано ловить Район чинук,від станції 10 хвилин,близько зупинки автобуса до центра Є маленький спортзал,та зона відпочинку на 18 поверсі
-
Забыл упомянуть что лифт раз в неделю не работает 😂
-
Привіт. Шукаю Дівчинку на спільне проживання в ТаунХаус на 3 місяці. Адреса 501 40 Ave NW. Можна заїжджати з листопада. Ціна 810$ +комунальні. Пишіть, якщо вас цікавить. Дякую.
-
Привіт. Шукаю Дівчинку на спільне проживання в ТаунХаус на 3 місяці. Адреса 501 40 Ave NW. Можна заїжджати з листопада. Ціна 810$ +комунальні. Пишіть, якщо вас цікавить. Дякую.
20 Jan 2023, 19:11
184483/375104
36 minutes ago