UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт! Ми з дівчиною вчора переїхали до Калгарі з Онтаріо, та шукаємо для себе роботу. Маємо 7 років досвіду у рекрутингу (працювали в ІТ компаніях). Також у дівчини був досвід фармацевтом (1,5 роки), в мене офіціантом (рік), та барменом (1,5 роки). Маю водійське посвідчення (Ontario, Українське), згодом буде і Альбертське. Мій рівень англійської Advanced, у дівчини рівень Upper-Intermediate. Швидко навчаємось та легкі на підйом, шукаємо роботу будь яку, але звичайно бажано - indoor. Буду дуже вдячний за рекомендації! Усім добра)
-
чисто для алгоритмів лінкедин)
-
Вибачаюсь, а що значить офіційні рахунки? Думаю про можливість стати нянею, так є досвід роботи з дітьми різних вікових груп.
-
Це якась замануха?)
-
Продам інструменти
-
www.linkedin.com/in/oleksiipopovych/
-
така собі аватара
-
Вітаю. Royal daycare ще має місця якщо комусь цікаво пишіть мені, район NE. Близько даунтауна:)
-
Спасибо за ответ.
-
Добрий вечір. Якщо в дитини є visitor permit то вона може працювати тільки за кеш
-
Да мы так и сделаем если никому не нужно будет, просто решила тут выставить может кому то понравится и не нужно ждать доставки так долго)) нам шел 4 недели((
-
Здравствуйте!Ребенку 15 лет,очень хочет работать.У нее visitor permit.Возьмут ли на работу,кто то с этим сталкивался?
-
Вы можете в магазин вернуть его в течении 30 дней
-
Продам диван с доставкой на дом. Только что распакованный, нам просто не понравилась его высота, к сожалению сразу не посмотрели( Цена как на фото.
-
Всім привіт! Шукаю роботу в Калгарі,розгляну всі варіанти,заздалегідь вдячний
-
Привет, у кого-то есть пустой бокс для IMac 27 inch ?
-
Наскільки я знаю, якщо вже жили безкоштовно в одній провінції, то не можна цією послугою скористатися знову в іншій. Проте якщо ви скористалися федеральною програмою, то можливо вам допоможе провінціальна. Про це вже не підскажу
-
Вот и сравним
-
Duuo
-
Ждите Boxing Day
20 Jan 2023, 19:11
184532/372270
14 minutes ago