UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібні українськомовні та російськомовні менеджери у міжнародну компанію. Можна без досвіду(всьому навчаємо) Можна поєднувати з основно роботою.Віддалено ЗП від 20 000 За деталями в приват
-
на следующую
-
мы может тоже подъедим
-
Від 20.000 в гривнях?
-
Добрый вечер, скажите, пожалуйста, как взять police clearance, если я еще в Украине
-
У вас там классный отзыв есть «Розповідають про класну роботу без вкладень. А по факту щоб працювати треба купити абонемент, і фінансова піраміда. Якщо не купляти абонент, то робиш базу тому хто тебе привів. І не продаєш тур клієнту, а даєш йому рефералтне посилання на реєстрації»
-
Привет, подскажите пожалуйста качественный корм для котенка
-
Дякую 🙏🏼
-
Спасибо
-
Дякую!
-
Вітаю спільнота, шукаю для себе, кімнату з меблями в оренду з перших чисел листопада. Працюю, плачу вчасно, порядок підтримую і вимагаю. Маю авто район не принциповий, але бажано SW або NW там душевніше, якщо буде варіант з критим паркінгом, то джекпот. Також розгляну варіант сумісної оренди з кимось, хто в схожій ситуації, може бути 2 bedroom або ваш варіант, головне щоб у всіх була кімната і достатньо вільного простору для кожного! Мій бюджет наразі 750 на місяць, якщо є пропозиції прошу в пп, всім добра.
-
Друзі, чудовий стіл для вашої радості) Класний великий стіл, зі зручними ящиками. Додатково придбали магнітну доску, на ній й писати можна, лампу та стілець. Стан добрий. Є кілька подряпин, кілька зайвих отворів) але в цілому все дуже ок. Ціна такого комплекту більше 420 cad., віддамо за 160 весь комплект. Додаткові фото або відео скину в особисті. Даунтаун, Кірбі.
-
Всем отличной субботы. Новый "Клондайк" в SW рядом с c-train Southland. Типа Crazy binz, но Super binz. Много всего интересного можно найти. Открылись вчера они только,ещё полно всего. В отличие от Crazy binz, запечатанные коробки можно просить открыть,если не то,не покупаешь. Сегодня если берешь 3+ товара,то по 15$ вместо $20. Их адрес на фото
-
Я сьогодні DJ тут )) буде мелодик техно ) приходь вхід до 11 вільний