UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если бы это продавалось в какой-то калине или ещё каком-то маленьком задрипаном магазине я бы ни слова не сказал. Но freshco это по факту дочерняя от Safeway который тоже является дочерней скорее всего. Для такого масштаба компаний издержки на перевозку в разы меньше ввиду огромных объемов продукции и штата логистов работающих на них 24/7
-
Загроза нового наступу окупантів з півночі: Київ посилює пильність. Небезпека може виникнути з будь-якого напряму, розвідка уважно слідкує за силами і засобами противника Ударних угрупувань, які б несли зараз загрозу повторного наступу окупантів на Київ з півночі, розвідка не фіксує, проте навколо столиці створено декілька рубежів оборони протяжністю близько тисячі кілометрів. Про це розповів очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко в інтерв'ю
-
Так це SEPA, це система для євро, спробуйте через SWIFT
-
Я думав за легальний виїзд не треба платити
-
Зараз це наше всьо!
-
Напишіть на початку наступного року. Зараз ще дають.
-
та які тут жарти
-
Health Card Alberta гугліть і буде вам щастя.
-
з чого почати? з того, що це гілка про здоров'я і певно, що ця карта якось пов'язана з медициною?
-
А як ще додасте в пошуку що CUAET Health Benefits то буде подвійне щастя. Але не довго - до кінця січня 24'
-
Мій наступний івент 26 , маю білети по промокоду в лс