UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам Адидас size 7, 35$ Crocs сапожки size 7, 20$ Crocs зеленые size 7, 15$ Zara босоножки size 24, 7$ Zara ботинки коричневые size 24, 15$ Zara ботинки серые size 24, 15$ Велосипед 10$ Бортики в кроватку 15$ Подогреватель для салфеток 15$
-
Бесплатно Foam mattress и простынь Кроссовки size 6
-
Ищу кого-то кто научит кататься на сноуборде . Спасибо заранее .
-
Dodge Charger 2013 SRT 280xxx пробіг Авто технічно в ідеалі По кузову не гнила. Нова передня ходова, нові свічки запалювання, новий ремінь приводу та проведене повне то. Active status, SPORT режим, бортовий компʼютер, тонування та багато іншого. Ціна 7000$ За більш детальною інформацією пишіть в приватні. Всім гарного дня!
-
Продам велосипед. Покупал б/у весной, проездил на работу все лето. Хороший, надёжный аппарат. Единственный минус это небольшая трещина на самом верху крепления сидения. Продаю так как появилась машина. Отдам в подарок шлем, насос и замок для велика. 250 $
-
Вітаю. Маю на рахунку(travel bank) в WestJet 194 USD. Якщо когось цікавить купити білет на літак зі знижкою ,пропоную так сказати співпрацю: я купую вам вибраний вами білет в WestJet - ви мені 80% його ціни кешом чи на рахунок, як вам зручніше. Вам знижка - мені не втрачені кошти. Кого цікавить пишіть в приват.
-
Вітаю. Маю на рахунку(travel bank) в WestJet 194 USD. Якщо когось цікавить купити білет на літак зі знижкою ,пропоную так сказати співпрацю: я купую вам вибраний вами білет в WestJet - ви мені 70% його ціни кешом чи на рахунок, як вам зручніше. Вам знижка - мені не втрачені кошти. Кого цікавить пишіть в приват.
-
Доброго дня продам ismartgate LITE Smart Gate Opener Remote, APP Control. Новий в коробці пишіть кого цікавить.
-
www.amazon.ca/ive?ingressType=dpimageblock&egress=asvh&productAsin=B07Q1J7RZM&viewData=%5B%7B%22videoId%22%3A%22025c092ac6214d828ef49b2cd9ada20b%22%7D%5D&ref=dp_ib_2_ivx_share_ivx_share
-
Продам Кіа Форте 2010 р.в., активний, на Альбертській реєстрації. 184266 км, автоматична коробка передач, жодних механічних проблем чи проблем з водінням, дуже економний в частині палива, чистий і свіжий салон, добре працює кондиціонер, просторий салон із зручними сидіннями для п’яти пасажирів, стандартні функції безпеки, такі як подушки безпеки, антиблокувальні гальма та стійкість управління, Bluetooth, AUX. З проблем - тріснуте лобове скло та трохи іржі на даху (останнє фото). Продам в звязку з переїздом. 5200$ або найкраща пропозиція. Перегляд можливий у вихідні дні або після 16:00 з понеділка по п'ятницю. Напишіть мені, щоб отримати додаткову інформацію, якщо потрібно. Downtown
-
Регистрации самой фирмы ?
-
Самовивіз Marlborough Park
-
Вітаю! Здається кімната в будинку локація Dover Glen ціна 600$ контракт 6міс оплата за перший та останній місяць доступна з 23 жовтня в будинку проживає 4 українці за деталями в пп з’єднаю вас з власником кімната не є дуже великою, мебльована 1 вимога бути працевлаштованим. Калгарі!