UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.amazon.ca/ive?ingressType=dpimageblock&egress=asvh&productAsin=B07Q1J7RZM&viewData=%5B%7B%22videoId%22%3A%22025c092ac6214d828ef49b2cd9ada20b%22%7D%5D&ref=dp_ib_2_ivx_share_ivx_share
-
Продам Кіа Форте 2010 р.в., активний, на Альбертській реєстрації. 184266 км, автоматична коробка передач, жодних механічних проблем чи проблем з водінням, дуже економний в частині палива, чистий і свіжий салон, добре працює кондиціонер, просторий салон із зручними сидіннями для п’яти пасажирів, стандартні функції безпеки, такі як подушки безпеки, антиблокувальні гальма та стійкість управління, Bluetooth, AUX. З проблем - тріснуте лобове скло та трохи іржі на даху (останнє фото). Продам в звязку з переїздом. 5200$ або найкраща пропозиція. Перегляд можливий у вихідні дні або після 16:00 з понеділка по п'ятницю. Напишіть мені, щоб отримати додаткову інформацію, якщо потрібно. Downtown
-
Регистрации самой фирмы ?
-
Самовивіз Marlborough Park
-
Вітаю! Здається кімната в будинку локація Dover Glen ціна 600$ контракт 6міс оплата за перший та останній місяць доступна з 23 жовтня в будинку проживає 4 українці за деталями в пп з’єднаю вас з власником кімната не є дуже великою, мебльована 1 вимога бути працевлаштованим. Калгарі!
-
Кресло для кормления Graco 5 in 1 состояние идеальное, 80$
-
Продам компьютерный стол. 40 cad. Самовывоз 19 ave sw a.co/d/4t1vz7l
-
Напишіть на цю пошту і спитайте: [email protected]
-
Я більше склонний до Американського ринку то буду більше дивитися на IB + там гарна конвертація валюти, дякую за допомогу
-
Дякую, вже трохи вивчив це питання Велссимпл - немає рахунку USD буде конвертація CAD -> USD велика QuesTrade - гарно підходить для тих хто любить купляти ETF якщо я правильно зрозумів немає комісії на пересилання коштів на рахунок, але 5 CAD наче купівля та продаж акцій IB - більше підходить для тих хто любить купляти саме акції так як там 1 USD - 0,5 % за купівлю продажу й хто любить гратися з маржинальними ставками, але все ж таки моя ціль це TFSA то маржа мене не цікавить)
-
Turo
-
ну ото і вір потім цим чатам
-
Перевод с валютной карты украинского банка на канадскую карту не пробовали? Работает нормально, единственное, берут 2 % комиссионных.
-
Підскажіть будьласка, як можно дізнатись чому довго не присилають бенефіт картку? Вже прошло 2 місяці а її ще нема