UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
нема в Долорамі адаптерів таких
-
🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️🆘️ Наш воїн 🙏 Шевченко Роман, 28 років 36 ОБрМП, з 16.02 захищав Херсонський напряиок, 4 вересня втратив ногу і отримав 42 уламки в руку, потім російський полон і ампутація руки. Нажаль, поранення руки дуже складне і протезувать її в нашій країні не зможуть, Україна подавала Рому в списки протезування клінік Швеції, але відповіді так і не отримали. Чекати більше не можна, з кожним днем Рома втрачає шанс на повноцінне відновлення. Лікарі рекомендують протезувать руку і ногу в одній клініці за кордон Номер картки для допомоги 5355 2800 1645 9669
-
Это касается и Канады? Я мать одиночка. Еду со своим ребёнком. Визу дали. Есть оригинал документа что я одна воспитую ребенка и есть перевод но без печати нотариуса. Вопрос меня с ребенком офицеры в аэропорту пропустят?
-
Прошу ответить 🙏🙏🙏🙏
-
Добрый день! На 14 дней дают без проблем
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи надається калгарі безкоштовне житло і наскільки?
-
Чудово
-
Через офіційний сайт авіакомпанії
-
Вітаю. Шукаю кімнату для себе з 1 листопада. Бажано: близько до C-train зупинки, райони Southwest,Downtown. Бюджет 500-1000 $. Слідкую за чистотою, не палю, нічого не вживаю. Розгляну всі варіанти, пишіть в приват! Дякую!
-
Цікавить,)
-
Офицеры в аэропорту Вас пропустят. Но заверьте подпись переводчика у нотариуса. Вам этот документ понадобится в садике или школе. Часто спрашивают согласие отца. Поэтому Вам нужно подтвердить, что Вы мать одиночка
-
В чаті не можна вставляти посилання. Постанова КМУ N469 від 9 травня 2023 року. Але, звертаю увагу на те, що цією Постановою тимчасово зупинена вимога про надання нотаріальної згоди другого з батьків.
-
Потрібно більше клієнтів?📊 Знаю як їх отримати❗️Займаюся просуванням бізнесів в соц. Мережах. Мої послуги: 📍Налаштування рекламного кабінету Fb/Inst. 📍Аналіз рекламних конкурентів. 📍Створення та аналіз рекламних оголошень. 📍Пошук ідеальних робочих зв'язок (креатив + аудиторія). 📍НАДАЮ ГАРАНТІЇ ЧЕСНОЇ СПІВПРАЦІ Цікаво спробувати? Пишіть або телефонуйте, розповім детальніше.📩🙋🏻♂️