UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чудово
-
Через офіційний сайт авіакомпанії
-
Вітаю. Шукаю кімнату для себе з 1 листопада. Бажано: близько до C-train зупинки, райони Southwest,Downtown. Бюджет 500-1000 $. Слідкую за чистотою, не палю, нічого не вживаю. Розгляну всі варіанти, пишіть в приват! Дякую!
-
Цікавить,)
-
Офицеры в аэропорту Вас пропустят. Но заверьте подпись переводчика у нотариуса. Вам этот документ понадобится в садике или школе. Часто спрашивают согласие отца. Поэтому Вам нужно подтвердить, что Вы мать одиночка
-
В чаті не можна вставляти посилання. Постанова КМУ N469 від 9 травня 2023 року. Але, звертаю увагу на те, що цією Постановою тимчасово зупинена вимога про надання нотаріальної згоди другого з батьків.
-
Потрібно більше клієнтів?📊 Знаю як їх отримати❗️Займаюся просуванням бізнесів в соц. Мережах. Мої послуги: 📍Налаштування рекламного кабінету Fb/Inst. 📍Аналіз рекламних конкурентів. 📍Створення та аналіз рекламних оголошень. 📍Пошук ідеальних робочих зв'язок (креатив + аудиторія). 📍НАДАЮ ГАРАНТІЇ ЧЕСНОЇ СПІВПРАЦІ Цікаво спробувати? Пишіть або телефонуйте, розповім детальніше.📩🙋🏻♂️
-
Потрібно більше клієнтів?📊 Знаю як їх отримати❗️Займаюся просуванням бізнесів в соц. Мережах. Мої послуги: 📍Налаштування рекламного кабінету Fb/Inst. 📍Аналіз рекламних конкурентів. 📍Створення та аналіз рекламних оголошень. 📍Пошук ідеальних робочих зв'язок (креатив + аудиторія). 📍НАДАЮ ГАРАНТІЇ ЧЕСНОЇ СПІВПРАЦІ Цікаво спробувати? Пишіть або телефонуйте, розповім детальніше.📩🙋🏻♂️
-
Привіт всім, підкажіть, куда можна звернутись за тимчасовим розміщенням новоприбулим?
-
З 1 листопада звільняється кімната з виглядом на гори. Простора кімната, власний гардероб. Безкоштовний басейн, спортзал, доступний підземний та наземний паркінг за адекватними цінами. Район Glamorgan. Поблизу чотири великі супермаркети (Superstore, Save-on-foods, Co-op та Safeway), долорама, багато аптек(London drugs, Shoppers а також аптеки в супермаркетах) та безліч магазинів одягу, кафе та ресторанів. Поруч автобусні зупинки, їздять 4 різних маршрути, легко добиратися до різних куточків міста. Ціна за кімнату $821 (вкл. вода та wi-fi). Додатково оплачується тільки електрика. Якщо зацікавлені звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Доброго ранку. Підскажіть, будь ласка, хочу оформити Child Benefits, яку суму вказувати в Tax information - Enter line 15000 from your 2022 income tax and benefit return. If your 2022 return has not been filed and assessed, enter line 15000 from your 2021 return - enter dollars only ? Дякую
-
Добрий день, переїжджаємо до іншого міста і шукаємо людей на наше житло в комплексі Eleven. Нова 1 bedroom квартира 50-55 кв. м. в свіжому комплексі на 39 поверсі з гарним видом на даунтаун та північ-захід. Квартира світла, та не з сонячної сторони. Зручна кухня та ванна. Шумоізоляція. Є паті рум на 72 людини, місце для прогулянок с собаками, тренажерний зал, гриль зона, міні сад. Ціна 2025$/ місяць + підземний паркінг при необхідності. Можна з тваринами. Заїхати можна одразу після аплікації 🙂 Є додаткові фото, напишіть та відправлю у приватні 🫡