UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В телеграмі виключіть автозавантаження відео/картинок
-
Здравствуйте, ищу проверенного электрика (домашняя электропроводка). Может кто-нибудь знает надёжного человека, буду очень благодарна за контакты. Хорошего дня!
-
Зробіть фото, не зрозуміло про що йде мова
-
Большое спасибо!
-
@Sam_Simeonoff
-
Навіть підтримка моно не розуміє як це працює 😅 Ніякий сканер в додатку його не читає Добре, буду чекати на відповідь апостилі ще
-
Ось так реквізити вказані, більше нічого В моно обидва сканери цей баркод не зчитують
-
так там на сайті Апостилю в таблиці де цей документ зкачували має бути лінк на платіжну систему... Гляньте уважно, деколи важко зрозуміти що це лінк, бо свйт в них не з найкращих і частоооо глючить.
-
Можете подсказать подробнее пожалуйста? 🙏
-
Через консульство делается
-
Привет, кто-то менял просроченные права в Калгари? И что для этого нужно? Спасибо
-
Актуальна еще инфа про комнату?
-
Звоните лэндлорду
-
Здравствуйте, а еще актуально объявление о комнате?
-
Добрий ранок. В квартирі зараз 16 градусів, опалення не працює. Управляюча компанія вже декілька днів обіцяє все пофіксити і безрезультатно. Підкажіть будь ласка чи є якісь інстанції куди можна звернутися на крайняк? Дякую за поради!
-
Написал вам
-
Всем привет! В связи с нашим переездом сдаётся классная квартира в Калгари. Полностью меблированная, хозяева отличные! Район Walden SE С ноября +1 (587) 437-6445 Руслан www.rentfaster.ca/500123
-
Привіт. Хочу порекомендувати дилершип авто де брали самі. Нормальні умови фінансування та якісний підбір. Є нові авто та б/в. Брав у менеджера Маттео 587-966-7677 bowmitsubishi.com
-
Вибачте, не підскажу, бо не бачила ніде.
-
У мене е свідка на квиткі 20$ так вони коштують 46, хто хоче піти в лс
20 Jan 2023, 19:11
186046/372699
4 minutes ago