UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, будь ласка, де почитати про податки на зарплату.
-
хоча смотря який массаж
-
і це вроді через лікаря треба робити
-
не знаю де шукати, але кажуть шо китайці добре роблять
-
Всім доброго дня! Я займаюсь перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • клітка для тварин/дитячі крісла 🧸 • грузчики , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
рускомовного вам не підкажуть. тількі якщо в расее😌
-
якщо вам треба кісточки поставити, то тільки через лікаря так як там треба ренген. а якщо звичайний то думаю українка/нець знайдеться😉
-
а, ну тоді вибачаюсь
-
Добрий, питайте)
-
Здесь согласен, не спорю, что кампания в колде гораздо лучше, чем в батле, там она тупо для галочки
-
Тостер на 4 шматочки хліба, відмінний стан, є оригінальна коробка. 25 CAD, Даунтаун, Кірбі.
-
Доброго дня всім! Здається однокімнатна квартира в районі Даунтаун з можливістю заселення з листопада. Ціна - $1200 на місяць, включаючи витрати на воду та обслуговування. Великий балкон. Місцеположення надзвичайно зручне, оскільки поруч знаходиться станція метро, магазини, парк і собачий парк. Також недалеко розташоване українське кафе. Додатковий безкоштовний особистий сторадж (кладовка) розташований навпроти апартаментів. Квартира була в користуванні мами, але тепер ми здаємо її через переїзд в власне житло. Будь ласка, зв'яжіться з нами через особисті повідомленням для отримання додаткової інформації та організації перегляду квартири.