UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Про пральну машинку. Де можна купити невеличку нову фронталку за адекватну ціну? Без кредиту. Та і загалом рекомендації бувалих про магазини мілкої і великої побутової техніки. Бо це ж можна купити в аналозі Ельдорадо (неякісно) чи Фокстроті (супердорого)
-
Офицеры работают круглосуточно
-
А полистайте вон 30 постов предидущих, если не трудно вам.
-
вас отправит на склад агенство diversified
-
я имел ввиду дома, где все квартиры под съем, от компании
-
а в рентовки чтоб заселится, нужен джоб оффер или история?
-
Дуже Вам дякую🤗
-
Я вам скажу, на фб в marketplace гораздо проще снять жилье. Но это только по приезду. Я сама искала, попадались байсменты или просто комнаты,где по соседству даже украинцы жили. И хозяин хотел месяц вперёд и депозит, сказал если мало денег,могу меньше депозит заплатить. Это при том,что я почти не говорю по-английски. Так что первые 1-2 дня арбн, а потом усиленно шестрить интернет
-
Про це і мова, ми всі чужі люди і ніхто не мусить вірити на слово, це гарантії для них. Це досить правильно, люди повинні захищати свої інтереси. Тому, мабуть, я не дуже правильно поставила питання. Може хтось має досвід, контакти, пораду! де знайти житло де ці вимоги не такі жорсткі. Може, хтось, так само як і я теж шукає житло в Калгарі - можемо об'єднатися. Разом завжди легше 😊