UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
рік? багато місцевих роками без сімейного
-
может в каких-то они есть
-
мы тут уже пол года и всё ещё к нему не попали
-
тут с этим сложно
-
Этого не помню
-
так это вы наверное в очередь к нему становились, или как тут. я не эксперт, не знаю
-
в волк ин клинике или обычной?
-
У меня был appointment к семейному для назначения его нашим врачом, но я в последний момент прочитал отзывы и отказался.
-
Шукаю кімнату підселитись, може хтось шукає з ким зняти квартиру/дім Бажано ближче до даунтауну і обов’язково ближче до громадського. Бюджет $1000 Не шумлю, за собою прибираю🤙 в Калгарі буду на початку листопада
-
Напоминает цыганскую свадьбу)
-
Я знаю) тому краще дочекатися пластик і зекономити
-
А с Украинскими правами цена страховки будет х3
-
это понятно что увидеться нужно, но ведь не только он увидеться идёт:)
-
Ну да, чтобы он стал твоим врачом, надо с ним увидеться :)
-
мне кто-то говорил, что в волк ин клинику можно пойти и типо там себе семенного врача найти. но я так поняла, местные тут таким не занимаются, да и сама не ходила, не спрашивала
-
Не думаю, он в тот момент принимал новых пациентов.
-
Так, але хочется перевіряти себе, а для цього потрібні направлення до вузьких спеціалістів, а в волк ін я не хочу сидіти та чекати)
-
За великим рахунком то сімейний не потрібен поки ти молодий і здоровий. Якщо хронік - то треба конче. Я збагнула що не дуже хотять брати молодих пацієнтів на облік бо за них менший % отримують) Пенсіонери у фаворі)
-
1-30 cad 1-30 cad
-
Доброго дня , хто відправляв посилки 📦 на укр чи європу ,підкажіть ціну , буду вдячна .
20 Jan 2023, 19:11
187228/373246
2 minutes ago