UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не думаю, он в тот момент принимал новых пациентов.
-
Так, але хочется перевіряти себе, а для цього потрібні направлення до вузьких спеціалістів, а в волк ін я не хочу сидіти та чекати)
-
За великим рахунком то сімейний не потрібен поки ти молодий і здоровий. Якщо хронік - то треба конче. Я збагнула що не дуже хотять брати молодих пацієнтів на облік бо за них менший % отримують) Пенсіонери у фаворі)
-
1-30 cad 1-30 cad
-
Доброго дня , хто відправляв посилки 📦 на укр чи європу ,підкажіть ціну , буду вдячна .
-
Дякую
-
Дякую
-
Ну я випросила направлення до вузьконаправленого спеціаліста через walk in... Записали мене, притензій нема. Чекати прийому (навіть не обстаження) 7 місяців 🙃 Ліки за рецептом (рецепти) теж отримую через walk in. Тому все можливо. Головне мислити позитивно ❤️
-
50 CaD
-
Доброго дня,а яка комуналка вам виходила ,за місяць?
-
Если кому интересно, 40 баксов
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,где можно купить проездные на все виды транспорта в Калгари?
-
Скорее всего буду к 4, надо до 3 поработать завтра:(
-
Подскажите пожалуйста, как записаться на школьный автобус?
-
Додаток Calgary Transit?
-
Здається кімната , 1000$ + електрика та інтернет З 1 листопада Фото немає так як заїзд буде у листопаді , фотографувати менеджер заборонила ,район beltline
-
Та ладно. Це якщо перебирають
-
Дочекатися кабінета в сбе і заповнити форму
-
Майже в кожній клиниці по 2-3 лікаря приймають пацієнтів. Я так знайшла за годину. Але не шукали україномовного, рейтінг 5, через дорогу і тд. В нас чудовий доктор індус.
-
Мені здається не завадить, або хоча б по вебінарах походити задати питання.
20 Jan 2023, 19:11
187243/375880
34 minutes ago