UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если кому интересно, 40 баксов
-
Я ходила на консультацию к миграционному консультанту, в Калгари, наша украинка, с местным образованием, лицензией, цена 100-150$ точно не помню, проверка пакета документов перед подачей на ПР у нее стоит 300$. Но лично для меня консультация была не особо информативная, так как я изучила все возможные варианты для себя еще до приезда в Канаду.
-
Вітаю. Ми по приїзду заселилися на місяць в тимчасове житло і зробили id і водійське посвідчення з тимчасовою адресою. Зараз переїзджаємо в квартиру, що зняли на рік. Тепер, як я розумію, треба знову йти до реджестрі і переробляти id та посвідчення? В нас заберуть ці id і посвідчення і дадуть нові?
-
Усім привіт, є вакансія за містом- в Кенморі з безкоштовним проживанням. Інформація від мого роботодавця: Looking for a handyman English is required Must have class 5 license Experience in construction or handyman technical work Основне: розмовляти англійською, мати права та вміти виконувати технічні завдання. Це робота в клінінговій компанії, тому завдання будуть відповідні: полагодити диван, поміняти лампочку і тд. Зп 18$ на годину За усіма питаннями пишіть в приватні повідомлення 📩