UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если раздел со знакомствами закрыли
-
Как вы вообще тут друг с другом в знакомитесь
-
вітаю. Здається на короткий термін 3и місяці 2і окремі кімнати в 3х бедрумній кв. ( townhouse) Преміум локація: 1905 45 St NW - поки що без мебелі - заїзд 15го листопада до 15го лютого Ціна $650 - з вашою мебеллю, або $750/міс - з моєю мебелю. Все включено. Дякую.
-
Ужасно
-
Лол
-
🇺🇦 Слава Україні 🇺🇦 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС НА КОЛІНАХ! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. У дитини 60% опіків тільця нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Номер Картки 5417330104555427 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Будласочка я вас благаю допоможіть. Мені дійсно немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️🆘️ *Люди я вас благаю відгукніться допоможіть мені заради усього святого.* НАМ ЗАЛИШИЛОСЯ ЗІБРАТИ ПОТРІБНУ СУМУ 78.100грн. НА ПЕРЕСАДКУ ШКІРИ. 🆘️🆘️😭😭🙏🙏😭😭🆘️🆘️ БЛАГАЮ ДРУЗІ ДОПОМОЖІТЬ ХТО СКІЛЬКИ МОЖИТЬ Я ВАС БЛАГАЮ ПРОЯВІТЬ РОЗУМІННЯ ДОПОМОЖІТЬ МЕНІ ВРЯТУВАТИ ДИТИНКУ. 😭😭😭🙏🙏🙏
-
Ну штожжжж.
-
И вообще я там был и что то не мой конттнгент
-
Лол я и писать не могу в пп
-
Ніяка. 10 хв посидіти на лавочці і все.
-
Вам у гілку « Алкоголічний ( тусовки, бари), навіть якщо ви і не п’єте !
-
И чил на выходных
-
Бля мне работу искать нужно а ты мне про тару рейд)))
-
Не могу
-
Ахаха
-
Можете наслаждаться одиночеством либо тыкать тогда людей на улице