UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ти нічого не втратив
-
Я розумію до чого ви стосовно пейстабів. Але знову ж таки, якби вони рахували години то була б вимога додавати пейстаби від усіх роботодавців. Ми бачимо умови надати леттери від усіх роботодавців але не бачимо такого про пейстаби. Тому моя версія що саме години їх вже не цікавлять. Головне це те що я привів як приклад «гарантовані» години.
-
Hi, my name is Sergei. I am a resident manager at Mainstreet. I have a 1-bed apartment for rent at 1419 17 ave NW Calgary. The rent is $1,550 water and heating are included. Available from November 01
-
Є хто працює в телус ? Маю пару запитать по домашньому інтернету
-
Да вроде бы в sobeys не ликёр сторе покупал
-
Мені ТД відкрив без проблем на $1000 без секюрного депозиту. І дружині теж. Це в 2012 було так. А скошіабанк тоді відмовив. Це вже зараз я розумію, що все залежить від менеджера, а не банку
-
Ідіть в CIBC, якщо є бажання потр@х@ться сходіть в ТД
-
А ангостура тут в ликерках продается?
-
По одному. В електронному вигляді
-
Підкажіть будь ласка, а для АОS скілько фото потрібно для кожного? По одному? Бо не написана кількість в чеклісті
-
Опа 🤗
-
Меметичное пиво. Не пил ни разу:-/
-
Приєднуйтесь кому потрібно, роблю замовлення!
-
И без алкогольное туда же
-
Ахахаха
-
Продам ковдру зимову була використана один раз, стан як нова. Queen size, ціна 10 доларів.
-
Nike Size 44 ( 10, 28cm) 55 Cad Arc’teryx Size 44 (10, 28cm) 80 Cad New Balance Size 40 (8,5, 25,5cm) 85 Cad За более детальной информацией обращайтесь .
-
uber Eats/booking до 50% котнтакт leyref
-
Кананаскис нордик спа
-
У вас є в офері умова «не меньше годин в..є чи в залежності від погодних умов?
20 Jan 2023, 19:11
187586/372570
about an hour ago