UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С кальяном тут вроде все плохо:-/
-
Это какое?🤷
-
8:-)
-
450 CAD матрас+ кровать Покупал новые Матрас 450 Кровать 560
-
Мені на доджа 3.3 intact порахував 436$ в місяць на укр права
-
Я не вникав тому що це перша страховка перед покупкою авто, тепер дізнався які ціни. Сказали що якщо принесу довідку з поліції за 3 роки і з попередніх страхових з України то буде в районі 200.
-
Можно ли указать реальную причину - подачу на ПР?
-
PS4 Pro 1 Tb Памʼяті в хорошому стані( можна провірити як усе працює) і з хорошою комплектацією , 2 контролера , зарядна станція дві пари навушників та 5 ігор на диску і одна Mortal Kombat куплена в PlayStation Store ( загальна вартість ігор 220$) Це все ви можете придбати за 350 $ Забрати можна в Downtown на 8 Awe неподалік від Ctrain ( 2 хвилини )
-
Подскажите пожалуйста, что лучше указывать в графе 'З якою метою витребується документ' при запросе справки о несудимости из консульства Украины?
-
Ну так це ж дуже очевидно ))) збирач клубники або ремонт доріг не може бути фулл тайм. Таких і немає пропозицій і тому ви не зможете по сезонній роботі відповідати вимогам програми. Те що це наші проблеми це теж очевидно, але якщо вас пару разів на місяць відправили додому не думаю що це важливо для офіцера. Як ви правильно каже офіцер дивиться на предмет порушень вимогам програми якщо треба пояснити скільки годин саме було то він запросить інфу. Я на разі не впевнений що пункт -working hours per week це є вимога надати ваш розклад і години по факту для всіх аплікантів. Окрім випадків як в вашому прикладі де треба пояснювати всі нюанси. А треба пояснити то офіцер зробить запит.
-
80 Cad
-
Увлажнитель воздуха 20 Cad
-
Это то, шо ты вчера пил?