UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так получилось, что оба стояли на красном)
-
Ну немного
-
Кто был в El Furniture? Нормальное место ?
-
Walmart
-
294216
-
В зв'язку з апрейдом компьютера продам відеокарту rtx 3070 , 8gb в ідеальному стані. Відеокарті більше року використовувалась для ігр в 4к . Можна перевірити на місці тестами та іграми . - ціна 350$
-
Я в Торонто был в таком заведении , атмосфера нереальная , вот думаю в Калгари теперь сходить .
-
так, класне. кірона( саме кірона, це назва коктейлю) та inception bomb афігенні там. їжа смачна, атмосфера також на 100%
-
Спасибо )) теперь обязательно схожу
-
А кто-то покупал сухие дрожжи в волмарте (или в рил канадиане хотя бы)? Подскажите, пожалуйста, а то пирожки чет хочется, лол
-
тут також класно. вперше я була на вихідних то було багато людей і дуже весело, а вдруге в будній день і людей було не так багато, але все одно супер)
-
да,вполне норм и печёные и жареные и паски делала и пампушки ,всегда с сухими делаю
-
Так, хороші дріжджі. В оранжевій банці мені більше подобаються, вони дрібніші, ніж в червоній. В пакетиках теж хороші, просто вигідніше баночку купити)
-
Шо, жінка усим занімалася?
-
А вот в пакетиках удобнее «по количеству» ориентироваться 😁😁 Но если пакетики тоже пачкой, как ванилин из рил канадиана, то тоже неплохо А вы не можете, пожалуйста, сделать фотку этих дрожжей или скрин из интернета? Я просто знаю, что они там есть где-то, ибо попадались на глаза, но боюсь взять не то))
-
О, поняла, отлично В принципе, по надписи “qiuck” можно сориентироваться Спасибо большое)
-
Ті, що дрібніші, швидше спрацьовують
-
Спасибо большое) А в чем их разница критичная?
-
Mastercraft Combination Wrench Set, Metric, 10-pc 6, 7, 11, 12, 13, 17-22 mm. 55 cad
-
Mastercraft Combination Wrench Set, SAE, 14-pc 65 cad
20 Jan 2023, 19:11
187840/375196
about a minute ago