UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Всім привіт. Потрібно замінити масло в коробці разом с фільтром, хто може допомогти?
-
Всім привіт Підскажить будь ласка як бути. В мене є трейд найм( оформив для селф емплойменту), зараз вже досяг 30к, треба відкривати бизнес намбер(RC1), але я зараз бачу що нові правила оформлення RC1 ( якщо сін намбер починається з 9), то не можна аплаітися. Але є варіант аплаітися як не резидент. Підкажіть хтось вже відкривав потновим умовам собі RC1 як не резидент? Дякую
-
Дякую
-
Продам новий кабель підігріву охолоджуючої рідини двигуна Phillips. Ціна 50$, в наявності 2 штуки. На амазоні 130$
-
Да, проверял онлайн, внёс изменения в контракт, подписали через DocuSign. Оплату сделать помог друг через eTransfer
-
mailto:[email protected] Правда пишут, что жилье только для уязвимых категорий в самых экстренных случаях. Прислали письмо, типо не надейтесь) но может вам повезет, я решила не рисковать и пошла на Airbnb
-
Продаю 13 pro на 256 В ідеальному стані без жодних царапин Наклеєне нове захисне скло Кому цікаво запрошую в дірект
-
Добрый день , а кто-то отправлял посылки с Канады в Европу или в Украину?
-
В 5 хвилинах Автобусна розв'язка 15-20хвил метро 5 хвилин пішки до магазину аптек тренаж залів Кафе бари відділення банка CIBC