UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Думаю, они не смогут повторить атмосферу старых частей.
-
Ремейки Max Payne 1 & 2 официально переходят на стадию готовности к полноценной разработке
-
Валюта это на одного? А если семья? Если везешь в дол.США то писать в эквиваленте?
-
Тут не подскажу 🤷♀️
-
А візі яка в вас була- worker чи візітор?
-
Доброго дня, я перепрошую, а чи можна коротко, про особливості перельоту через Лондон? Складність в тому, що для Лондону потрібна віза?
-
Які ціни на прийом?
-
Шукаємо автомеханіка на постійне працевлаштування у чудовому місті Едмонтон. Вимагається великий досвід у ремонті автомобілів. У нас є гнучкий графік , ваша зарплата обговорюватиметься з урахуванням вашого багатого досвіду та професійних навичок. Для додаткової інформації та подання заявки, будь ласка, надсилайте ваше резюме мені у приватні повідомлення.
-
centrefornewcomers.ca
-
Продам освіжувач воздуха ціна 30$ Шафа 20$ Дорожня сумку 25$
-
Дякую за відповідь
-
Доброго дня, ми в січні прилітаємо в Калгарі, чи потрібно нам заздалегідь подавати заявку на сайті CCIS(якщо потрібно, то за скільки днів?) чи треба буде звертатися до Вас (CCIS) по прильоту?
-
Мені одному здається, що фото - то не ваше? 🤪
-
😂😂😂
-
10000cad на семью
-
Вчора хтось пропонував три місця, а в якому чаті чи в фейсбук, то я не пам’ятаю. Моніторте, а то перше повідомлення хтось пише пропонує а через одне наступне повідомлення хтось шукає попутників.
-
Приходите в registry, отдаёте укр права. Если носите очки то через специальный аппарат проходите тест по зрению. Вам выдают бумажку с временными правами и классом 5gdl, а пластик с 5ым классом придёт по почте в течение двух недель
-
Если больше, то просто указываете сумму в декларации. Налог с этой суммы платить никакой не нужно
-
ці автобуси ходять регулярно
-
Самый дешёвый, кажется, freedom mobile. Но ловит плохо и не везде. Лучше возьмите koodo за 40$ и 20гб. Хоть связь будет хорошая и скорость мобильного интернета
20 Jan 2023, 19:11
189089/373108
6 minutes ago