UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для детей тут много всего интересного.
-
Ну іммігрують якраз по federal skilled worker. І його здається вам і потрібно обирати. Принаймні нам так адвокат радив, але ми по іншому шляху пішли тому я не знаю як воно на практиці в в кабинеті-не підскажу. Але взагалі можна і аос пробувати з підтвердженням досвіду.
-
може Осло?
-
В ЕЕ ви не виберете по чому хочете іммігрувати, заповнюються дані і система вже скаже по чому ви підходите. По Federal Skilled Worker ще треба 67 балів за їх внутрішньою системою набрати, за досвід, англ, вік, освіту і тд. Може бути що поки ваш друг не мав канадського досвіду йому не вистачало добрати до тих 67 балів щоб бути eligible for FSW.
-
хочеться AOS залишити людям, які на некваліфікованих роботах працюють, місця по виборці обмежені) якщо не важко і взагалі задоволені адвокатом, з яким спілкувались- не могли б зкинути його контакти в особисті?
-
можливо-можливо) дуже вам дякую за розгорнуту відповідь)
-
На заводе с овертаймами в сезон (не зимой)
-
Всем здравствуйте, посоветуйте пожалуйста инструктора по вождению, подготовиться к road test 🙏🏻
-
Всім привіт) Шукаю роботу в Калгарі, де немає високих вимог по англійській мові 😞 (кафе, ресторани, прибирання, магазини і т.д.) Трохи є досвіду роботи на кухні помічником, досвід обслуговування клієнтів і довго працювала hr-менеджером, але так як англійська погана 😢 шукаю щось попроще) Тому якщо в когось є якісь варіанти, буду дуже вдячна 🤗
-
В нас був заїзд 5-го числа, ці дні були змінусовані, і загальна сума була меншою, ми це не обговорювали, це будо в автоматичному режимі
-
Доступний до оренди 2-кімнатний Таунхаус, за адресою 102 Grier Ave NE. Ціна - 2100 CAD( вартість за водопостачання включено у вартість оренди) Доступний до заселення з 1 листопада