UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хочу перездати свою 1 bedroom квартиру Ціна 1832 Депозіт 999 В 5 хвилинах Автобусна розв'язка 15-20хвил метро 5 хвилин пішки до магазину аптек тренаж залів Кафе бари відділення банка CIBC
-
Добрый день. Такой вопрос : кто-то улетал с Польши в Канаду имея временную защиту (песель укр), не было проблем на контроле и пересадках? Не требовали документы подтверждающие легальное нахождение в Польше?
-
Вітаю. З першого листопада по перше грудня, буде вільна кімната 616 13 Awe. SE. Для однієї людини За подробицями в приватні. 800 cad
-
Дякую, хоть десь мені не сказали,, понаїхали тут , і хочуть все безплатно,,
-
Чи можете порекомендувати початкову державну школу в Калгарі? Чи може є рейтинг шкіл в місті або рекомендації від тих батьків, чиї дітки вже навчаються
-
Доброй день, чи є в Калгарі School buses для дітей із початкових державних шкіл чи це залежить від школи?
-
Вітаю, -хто можливо зїзжає з квартири/будинку і має мебель на продаж пишіть. Я шукаю меблі набором , бажано білого або світлих тонів Дякую.
-
Хтось знає коли наші відвідують церков Святого Володимира ?
-
Доброго дня. Може хто працює на заводах чи підпримствах в Калгарі дайте будь ласка знати, або хоч яку інформацію про роботу у цій сфері?
-
Доброго дня! Хтось щось знае, чи чув про махінації з чеками? Якусь стрьомну роботу пропонують...
-
Доброго дня! Хтось щось знае, чи чув про махінації з чеками? Якусь стрьомну роботу пропонують...
-
Потрібен вантажник, розвантаження фури 1-2 рази в тиждень. Оплата раз в два тижні трансфером. До п'яти годин на розвантаження.
-
якщо школа буде за 30-40 км від вас, то будете возити?
-
100Cad
-
Схему с чеками знаю только такую - ты получаешь чек, не важно каким образом. Главная фишка, что он больше по деньгам чем ожидалось, потом человек говорит что ошибся, и просит вернуть разницу, ты возвращаешь разницу, потом оказывается что чек фальшивый и банк отзывает от тебя всю сумму чека. т.е. у тебя на счету получается минус та разница которую тебе якобы переплатили. Насчет работодателя - без понятия.
-
50 Cad
-
⚠️ Vacancy ⚠️ Shipping department Fork lift license is a plus 2 людей 18 an hour basic salary Бажано молоді 25-40 Olekmomot@gmail.com
-
Ну честно, я не пойму это схема или нет, то что предлагают. Типа магазин антиквариата ( онлайн) Ты там пишешся с людьми т.д. и работодатель время от времени кидает тебе чек, ты сканируеш и заводишь на свою карту, чтоб купить на эти деньги подарочную карту и отправить её клиенту. Вроде как бы и ничего такого, но как то сомнения. Если чек фальшивый, то чем это грозит?
-
Без цены нарушение правил
-
Спасибо.
20 Jan 2023, 19:11
189763/371916
about an hour ago