UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ok 😊
-
Да это из ветки "Куплю/продам" сегодняшний прикол. Не принимай близко с сердцу.
-
А как у Shaw может существовать тариф 1 гигабит?
-
Коаксиалка не может передавать гигабит
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста клинику для медосмотра, без предварительной записи.
-
6213 Centre Street NW Calgary, AB T2K 0V2 Тут есть украинский персонал. Запись нужна для порядка всё равно.
-
Да, у меня он
-
Доброго дня . Відкривається україномовний дитячий садочок домашнього типу в районі Shawnessy ,SW. Адреса: 488 Shannon Sq Графік роботи з 7.30 до 17.30 Набираємо діточок від 3 до 5 років. Трьохразове харчування + перекус (українська домашня кухня ). 👩🏫Педагог з 20-річним досвідом розвитку дітей дошкільного віку по методикам ДНЗ. 🇨🇦Кожного дня вивчення англійської мови. 👐Сенсорні ігри. 🌿Прогулянки на свіжому повітрі ,обладнаний закритий бек'ярд. 🎾Руханки та фізична активність. 🎨Малювання. 📚Читання книжок. 🛌Окрема кімната для денного сну. Вартість садочку 1300$
-
980 на коаксиале
-
доброго дня, чи важливо обирати сімейного лікаря приблизно поряд з жилтом чи можна багато питань по телефону вирішувати або направлення отримувати?
-
Не платити податки 😁
-
соль в тому, що ти не доведеш, що дав йому гроші
-
Вітаю. Потребую поради. Знайшов кімнату в рент за гарною і доступною ціною. Умови теж гарні. Але є питання лендлорд просить оплату кешем і умова раз на місяць. В чому підвох не розумію
-
Каже що напише receipt. Я розумію що не платити податки. І я можу в любий момент опинитися на вулиці?
-
Усім привіт, планую переїзд у межах Калгарі, можете будь ласка, поділитися контактами надійних перевізників меблів?
-
всем привет! Кто оформлял загран паспорт в Эдмонтоне, скажите, пожалуйста, сколько ждали паспорт после статуса "Документ виготовлено"?
-
1. В Європу ви будете їхати на підставі правил країни Європи. Яке відношення має канадська віза/вп. Чи це впливає «що це» та яких документів подальших?
-
@personazh
-
🤝🤝🤝
-
@pers0nazh
20 Jan 2023, 19:11
189871/372417
about an hour ago