UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
980 на коаксиале
-
доброго дня, чи важливо обирати сімейного лікаря приблизно поряд з жилтом чи можна багато питань по телефону вирішувати або направлення отримувати?
-
Не платити податки 😁
-
соль в тому, що ти не доведеш, що дав йому гроші
-
Вітаю. Потребую поради. Знайшов кімнату в рент за гарною і доступною ціною. Умови теж гарні. Але є питання лендлорд просить оплату кешем і умова раз на місяць. В чому підвох не розумію
-
Каже що напише receipt. Я розумію що не платити податки. І я можу в любий момент опинитися на вулиці?
-
Усім привіт, планую переїзд у межах Калгарі, можете будь ласка, поділитися контактами надійних перевізників меблів?
-
всем привет! Кто оформлял загран паспорт в Эдмонтоне, скажите, пожалуйста, сколько ждали паспорт после статуса "Документ виготовлено"?
-
1. В Європу ви будете їхати на підставі правил країни Європи. Яке відношення має канадська віза/вп. Чи це впливає «що це» та яких документів подальших?
-
@personazh
-
🤝🤝🤝
-
@pers0nazh
-
Якщо я в подальшому часі захочу виробити документи до Канади чи Америки .Різне буває в житті через роки.Чи прострочена віза не буде проблемою?
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/basement/1-bedroom/bridlewood/pet-friendly/545371?fbclid=IwAR2GS66Hv_-0OzWGf68xmJFN13BW1SL6mSp-m4BJNHLoY6Rol4aVu5fYty4_aem_AZRJsoRR1_57QnTliFFGgvmM7Ecd_bcGwalio5sY_8a3PzHVlB30gotAPP7U-81Rax0
-
Привіт. Здам приватну кімнату з ліжком, столом, та шафою в двокімнатній квартирі. $1000 CAD все включено + інтернет. Район Somerset, 5 хв до метро.
-
Чи знає хто україномовних працівників в co-operators, якщо такі є, звичайно ж. Буду вдячний за контакт.
-
Не українські треба буде міняти в загальному порядку: екзамен і драйв тест.
-
ми не буваєм в костко, сюди прийшли ногами бо не далеко біля дому
-
на двох 2 шт наїлися з головою, ще більше половинки забрали додому, як і вино Canforrales Tempranillo
-
Ви будете сміятись, но гарна піцца в костко біля кас. Вибір так собі і не ресторан, але за смаком вона доволі гарна та дешева (щось біля 12-14 баксів за огромну)
20 Jan 2023, 19:11
189879/371624
less than a minute ago