UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка на яких сайтах краще шукати житло,дуже прошу🙏
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста кто делал своему пушистику страховку , нам предложили вот такую, может кто-то поделиться на какую сумму лучше брать, у нас кошка 3 года.
-
Тут ' дівчина українка. Спробуй. Мені ВМО одразу 2к давали
-
maps.app.goo.gl/WtPTMouY8PjREGoP7
-
У меня уже БМО. Secured. Идиотизм страшнейший.
-
BMO не надає зараз . Влітку давали , але через багатьох , хто набрав кредити і не може погасити багато відмов . Нам так пояснив робітник банку і потім україномовна дівчина таке саме сказала . Потрібна будь яка робота , тоді одобрить . Тиждень тому .
-
Доброго дня,підскажіть будь-ласка, хто де купував побутову техніку ( нову,брендову ) за нормальними цінами ? Наприклад,пилосос,чайник,тостер , мікрохвильовку і тд)
-
Ми відкрили
-
Нам рбс дав на 2000, але ми поклали гроші на сейвінг рахунок. Питання в кого є first home saving account?
-
Амазон, костко, волмарт
-
Маркетплейс, Винс (бу), волмарт, суперстор, костко - новое
-
Тебе не повезло я за 2 недели получил.
-
Шукаю роботу мото-механиком. Маю досвід
-
Хтось продає підставку для тв?
-
Rentfaster, marketplace на ФБ
-
Здається бейсмонт (одна або дві людини) 1000 +комунальні 35% + 1000 депозит.Кухня спільна.Заселятися в любий момент.Всі питання в приват.Адреса: 7 Hidden Mews NW, Calgary, AB T3A 5S8. Відеоогляд в приват можу скинути.
-
Якщо доходу не було, штрафу не буде за не подачу декларації. Але ви не будете отримувати GST credit and CAIP ( кліматичні) з липня 2023 по червень 2024. Ви маєте право подати декларацію і зараз.
-
Добрий вечір. Шукаю кімнату сімейна пара з 1 грудня
-
Продаю Хонда Сівік 2015 12000$ 160000 км пробігу при продажі повний бак у подарунок www.facebook.com/marketplace/item/651140890503736/?mibextid=dXMIcH
-
Скажить, будь ласка. Фіскальний рік з якого місяця? Як в календарний? Приїхали в лютому 2023, з березня робота в Канаді, а до березня заповнювати доходи з попередньої країни? Чи тільки з моменту отримання сін?
20 Jan 2023, 19:11
190543/371391
6 minutes ago