UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
только по английски разговаривают?
-
Страховку через сайт робили і оплату зразу?
-
але нема сенсу переплачувати 400+ за рік, вакцинація коштує 150-200$ (наче) на 3 роки
-
Дякую 🙏
-
ні. профілактика в цей пакет не входить. входить в наступний, він 94$
-
В цю страховку входить вакцина від сказу?
-
и еще подскажите, чистку делали ультразвуком?
-
Да. Я использовала переводчик.
-
Спасибо!
-
На наступному тижні буду в Калгарі, шукаю до кого підселитись або кімнату/квартиру якщо хтось перездає. Треба близько до c-train чи іншого громадського, бажано ближче до даунтауну, але наразі розглядаю все Поважаю ваш і свій особистий простір🤝, прибирати свій плейс навчений. Бюджет до $1000
-
не знаю ще, в нас коту ще 2 роки нема, а вакцину робили в рік)) подивимось через пів року
-
Canada Goose Winter Jacket - Новый с бирками - Размер М ( oversized ) - 550$ cad - Доставка по Калгари
-
так, на сайті оформила. вказала кредитку, оплату вони самі зняли. тут треба було ще щоб вона запрацювала надати результати medical exam, то враховуйте ще десь 120-150$ на огляд у ветеринара. кажуть не скрізь так, тому треба телефонувати і питати (наче у фетч не вимагають огляд)
-
Вакцина на сказ хіба не на 1 рік робиться ?
-
Ми ще страховку не робили, але нам треба зробити від сказу і зразу у нас буде medical exam а тоді будем робити страховку.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, читала в групі можна зробити флюрогрофію безкоштовно, ще можна зробити і кошти потім повернуть, може хтось робив поділіться будь ласка адресою і інформацію. І де можна здати на кров 🩸 за якою адресою і які ціни 🙏
-
Shaw
-
на медосмотре уже были?
-
Кров 🩸 і флюорографія ще не здавала, хелс карту вже отримала.
-
Не, это тебе не Тод
20 Jan 2023, 19:11
190775/372227
8 minutes ago