UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хочу порекомендувати домашній інтернет від oxio, підключився нещодавно, плачу 45 на місяць за 75 Мбіт. 100 Мбіт трохи вище 50 доларів на місяць. В принципі на їх сайті всі подробиці є. Можу скинути реефральний лінк. Якщо підключення через посилання, перший місяць інтернету безкоштовний, ну і я отримаю бонус у вигляді безкоштовного місяця. Вони висилають модем і роутер поштою, за це не чарджать.
-
З 1 грудня зʼявляється на Здачу будинок 2 поверхи+ великий бейсмент в якому пральна машинка та сушка 3 кімнати на другому поверсі та дві ванних кімнати також на другому поверсі 4 шкафи вмонтовані в стіни .На першому поверсі кухня з столом та стільцями а також велика гостинна кімната з каміном на та кожним диваном і великим комодом . , у всіх кімнатах є повноцінні ліжка Ціна 2500$ + депозит 2500$ район NW також в цю ціну входить косіння газону та просторий гараж на один автомобіль 4 хв до автобусної зупинки та 5 хв до двух шкіл пішком там і тенісний корт і великий дитячий майданчик 8 хвилин на авто до реал канадіана та сейфвей . Також велмарт 10 хв Це будинок мрії для сімʼї .У суперспокіійному районі всі сусіди в основному китайці та канадці . Пишіть в приватні повідомлення
-
Вище є позначка з переліком та цінами, дякую !
-
Правила
-
Були на минулому ярмарку. Якщо чесно - повна шляпа. Таке відчуття, що 'роботодавці' це для фінансових звітів роблять. Стенди наступного характеру: запрошення працювати пожежником, поліцейським, в парках Альберти, айтішніками (в основному через навчання), якісь освітні штуки (запрошення на навчання в усілякі коледжі), ну і ще щось таке, що навіть і забулось. Все якось виглядає дуже фейково. Ви можете туди потрапити у будь-який зручний час, там 15 хвилин на все про все вистачить - і як на мене, пуста витрата часу
-
Сдается 2 комнаты в доме . В районе Боунесс . Тихий , спокойный район . Рядом автобусная остановка, и продуктовые магазины . Не далеко торговый центр «Маркет Молл» . Цена 750 за комнату + депозит (750)
-
Доброго всім вечора , де сьогодні наші є люди ?)