UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Неа:-(
-
Єдине, бажана машина, бо воно все так, далеченько
-
Норс стріт медікал, там були наші дівчата. Запишіться, звідти в волк-ін та кров. Це все
-
Всім привіт, Шукаю роботу в Калгарі. Коротко про мій досвід: McDonalds - 6 місяців, Store Associate in retail - 3 роки, Software Quality Assurance Analyst - 5 років, Performance Test Analyst - 3 роки. Англійська - upper-intermediate. Добре володію комп'ютером і програмним забезпеченням. Шукав роботу в IT 6 місяців. Пройшов кілька співбесід у кількох компаніях, але в кінці не був обраний. Подавався на вакансії в Starbucks, Subway, Tim Hortons тощо, роздавав резюме в рітейл сторах у торгових центрах Chinook Mal, Sunridge і даунтаун як інстор так і онлайн – результатів немає. Можливо, хтось може допомогти з роботою на початкових посадах, таких як бариста, помічник кухаря, продавець в магазині, служба обслуговування клієнтів тощо? Буде дуже вдячний.
-
Його за день можна пройти
-
Заходите в любое отделение RBC и на кассе снимаете
-
Пару сотень достатньо, всюди карти
-
подскажите, как часто нужен кеш в повседневной жизни или пластиковых карт достаточно? стоит ли выменять за рубежом трохи CAD чтоб потом не мучаться?
-
Усім привіт. Пропоную уроки з підготовки до CELPIP онлайн. Мій графік вже повністю зайнятий, але у вас все ще є можливість займатися з сертифікованим інструктором CELPIP і IELTS та ESL викладачем. Це моя канадська партнерка Romy, окрім цього вона є ліцензованим міграційним консультантом у провінції Альберта. Ми працюємо з людьми в яких вже сформована певна база англійської мови. Цільова підготовка до екзамену для подальшої подачі на PR. Пошта для зв'язку: [email protected]
-
Дякую
-
Я к 13 подойду
-
Иди в гей-проституцию