UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Удалить из первой апки, и проверить
-
Добрий день. Шукаю роботу full-time у магазині/на складі/десь ще, де потрібні касири/збирачі заказів/мерчендайзери та інші подібні профессії, включно з роботою на конвеєрі. Маю 2 роки досвіду роботи с клієнтами та cash and non-cash операціями. Буду рада любій інформації
-
Сколько вашему ребенку лет?
-
2-3 недели
-
torontovka.com/news/canada/2023-11-03/81073.html
-
Здається на короткий термін 3и місяці 2і окремі кімнати в 3х бедрумній кв. ( townhouse), Преміум локація: 1905 45 St NW - поки що без мебелі(в процесі) - заїзд 20го листопада до 20го лютого. $600/міс. $700/міс. якщо я купую мебель. $950 для 2х (за мастер бедрум з великим балконом) Все включено. Парковка на вулиці безкоштовно. Дякую
-
Если у кого то нет машины и он хотел бы завтра поехать в Banff hot springs за маленькую оплату ,пишите мне
-
Привіт, є 3 квитки в кіно на сьогодні на 10:30 в Шинук, на дитячий фільм LYLE, LYLE, CROCODILE Не можемо піти, якщо хтось хоче піти, віддам з радістю.
-
Привіт, є 3 квитки в кіно на сьогодні на 10:30 в Шинук, на дитячий фільм LYLE, LYLE, CROCODILE Не можемо піти, якщо хтось хоче піти, віддам з радістю.
-
10:30 ам, дитячий фільм
-
Дякую за пораду. Я в ресторани і магазини окремі резюме розношу, там досвід в Макдональдсі трохи більший, і в магазині (з вказанням що там був міні бар, і я там робив різні шейки, смузі, в т.ч на основі кави) освіту вказую тільки школу. Про айті там нічого взагалі не має. Відповідно в магазини розношу резюме де тільки досвід з магазинів.