UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
torontovka.com/news/canada/2023-11-03/81073.html
-
Здається на короткий термін 3и місяці 2і окремі кімнати в 3х бедрумній кв. ( townhouse), Преміум локація: 1905 45 St NW - поки що без мебелі(в процесі) - заїзд 20го листопада до 20го лютого. $600/міс. $700/міс. якщо я купую мебель. $950 для 2х (за мастер бедрум з великим балконом) Все включено. Парковка на вулиці безкоштовно. Дякую
-
Если у кого то нет машины и он хотел бы завтра поехать в Banff hot springs за маленькую оплату ,пишите мне
-
Заходите в інший банк онлайн, робите привʼязку імейла до нього в розділі інтерак. Там автоматом відвʼядиться від старого
-
Майже не потрібен. У мене кеш тільки береться зі здачі пляшок, то десь $50-70 в гаманці лежить. Витрачаю на купівлю барахла на facebook marketplace, і то можна робити інтераком (трансфер через імейл/тел)
-
Привітики, можу стати твоїм другом, по легальному працевлаштуванню за кордон 🖐 Чехія🇨🇿-Польща🇵🇱-Угорщина🇭🇺-Литва🇱🇹-Словаччина🇸🇰-Румунія🇷🇴 -Ізраїль 🇮🇱 Кого цікавить, пишіть "+"
-
Привіт, є 3 квитки в кіно на сьогодні на 10:30 в Шинук, на дитячий фільм LYLE, LYLE, CROCODILE Не можемо піти, якщо хтось хоче піти, віддам з радістю.
-
Привіт, є 3 квитки в кіно на сьогодні на 10:30 в Шинук, на дитячий фільм LYLE, LYLE, CROCODILE Не можемо піти, якщо хтось хоче піти, віддам з радістю.
-
в смысле? что нужно самому искать работу😳 а разве не работодатель должен искать работягу? это же ему нужно😁
-
10:30 ам, дитячий фільм
-
10:30PM?
-
Друзі хтось знає чи є walk in clinic де одразу можуть зробити УЗД? Чи це всюди окремо?
-
Тут такс я штука. Что с вашим последним опытом вас не возьмут в ресторан работать, потому что вы overqualified. Если хотите получить работу в магазине уберите ваш опыт в айти и замените его на что то другое.
-
Подскажите,где можно поменять евро,какой курс.Спасибо.
-
Доброе утро,где можно поменять евро,какой курс.Спасибо.
-
Дякую за пораду. Я в ресторани і магазини окремі резюме розношу, там досвід в Макдональдсі трохи більший, і в магазині (з вказанням що там був міні бар, і я там робив різні шейки, смузі, в т.ч на основі кави) освіту вказую тільки школу. Про айті там нічого взагалі не має. Відповідно в магазини розношу резюме де тільки досвід з магазинів.
-
Или если сам внесу наличкой себе на карту
-
Если мне переведут 2000-3000$ через е-трансфер - это облагается налогом?
-
Будь яка сума обкладається податком, якщо це є дохід. Якщо ви внесли особисті збереження і маєте докази, що це збереження, ці кошти не оподатковуються
-
И как это доказать, если при въезде в Канаду сумма сбережений была меньше чем 10000$...
20 Jan 2023, 19:11
191113/372506
less than a minute ago