UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Підкажіть де краще взяти телефон на фінансування від оператора чи прийти в епл 🍏а потім оператора підібрати для себе в будь-який момент?
-
Доброго дня. Можливо хтось може допомогти за невелику винагороду. Мені потрібен помічник,Потрібно завантажити диван у машину і занести його в квартиру на 2 поверсі. Машина є, заберу з дому і привезу назад. 9 листопада , четвер об 11:45. Доставка дивану з району Шинук мол до Кренстон. Дякую.
-
Зараз гарні ціни на WestJet. Загалом з ЛОТ з Варшави до Калгарі вийшло 614 ам. доларів
-
Lake Louise та Sunshine один із самих крутих тут є ще Nakiska але це більше для сімей якщо є діти(менший та більше дітей на ньому)
-
Канешн)
-
нікому не потрібні гривні? а ви мені канадські)
-
Загальні відомості я знайшла вже, бо я маю розряд майстра з гірськолижного спорту. Мене цікавить tips де спорядження класне бу, які варіанти зі скіпасами. Тобто цікавить інфа внутрішня…)) дякую
-
Ребят подскажите пожалуйста, кто летел через Англию (Великобританию) были какие то трудности в дороге ?
-
Хах, ось ціна пс5 і це без ігор і з одним контролером
-
Почекайте трошки, скоро black friday і буде купа класних оферів. У суперсторі, костко, бестбай, купа інших кіосків. Всі будуть пропонувати сотні долларів знижки, нові пакети зʼявляться
-
Обязательно нужна английская виза. Иначе развернут в аеропорту
-
Дякую
-
😂👍
-
Спасибо
-
Для старого покоління це не важливо вже.
-
10 річної давності? Це мабуть про звичайно пс , а це про Дякую
-
Нет
-
Чорна п'ятниця за 3 тижні. Та і порівнювати консоль 10ррічної давнини з сучасним поколінням некоректно) а ігри старі, або були а пс+, тож таке. Удачі в продажу)
-
А я вроде и не писала, что эти вопросы будут задавать какой-то конкретной должности. Если у вас есть пример опроса для клининга, поделитесь, пожалуйста. Будет полезно тоже
-
Навряд такі питання будуть задавати при прийому на роботу умовною прибиральницею)
20 Jan 2023, 19:11
191179/373289
9 minutes ago