UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ні, жодного
-
Привіт! Хтось робив виписку в ScotiaBank для IRCC, що показує баланс за останні 6 місяців? CIBC надали односторінкову виписку з усією необхідною інформацією, проте в Scotia почали розповідати, що таке не роблять, і дали купу паперів. Цікаво чи дійсно не роблять чи виникло певне непорозуміння.
-
На Chinook
-
Привіт. Чи є тут швачки? Сьогодні бачила в value village швейну машину. Класну. Хотіла купити але я не спец😁
-
Здравствуйте Ищeм нeскoлькo людей Дoxoд в нeдeлю от 630 eврo Подoйдет кaк дoп. дoход, тaк и oснoвнoй Быcтрoe oбучeниe и coпрoвoждeниe oт cпeциaлиcтoв Пoдробнее в лc
-
Я так не роблю, бо це 100% іде ухиляння від податків. Ми з України поїхали, бо корупція всюди і всі найобують, кого і де можна. Не хочеться допомогати таким же уродам тут
-
В польських склепах
-
я запихав картку привату в любий банкомат і знімав долари (воно конвертувало з грн в кад)
-
Понятное дело что посмотреть расшифровку в этой липовой конторе очень сложно и понять поркуа не выходит. Кто знает какого хера они увеличили счет?
-
Вітаю всіх. Продаємо матрас KING. Ціна 500$. По усім питанням пишіть в особові.
-
Народ, кто в курсе: всегда получал счет от кудо на 83 бакса, сегодня прислпли на 88
-
Не згоден, просто через термінал їм треба додатково сплачувати процент, це й в україні так, просто мабудь меньше
-
Це інше, вони іноді просять заплатити дебіткою, щоб зекономити ті 3-6% fees. А якщо кеш і 10% знижки пропонують, це вже точно не репортять інком і економлять 30%+ на податках на цих грошах
-
вау серйозно? супер
-
Залежно від того що для вас «баланс за останні шість місяців». Якщо вам треба показати залишок на рахунку на конкретний момент то так, одна сторінка. Якщо це Statement, він буде як той що вам приходить за кредитну карту: окремо за кожний місяць.
-
Ого ты какое
-
Тоді закрий єбало
-
Ні, на жаль. За останні 3 місяців берете безкоштовно, а якщо треба давніші то 5$ за Statement.
-
так)
-
Дякую за відповідь. CIBC робить усереднений баланс за останні 6 місяців. Так зрозумів, Scotia таке не робить.
20 Jan 2023, 19:11
191270/374877
4 minutes ago