UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А також Китаю, Гонг Конг, Макао...
-
Доброго дня! Чи брав хтось довідку про несудимість із Саудівськоі Аравіі та іншіих краін Middle East? Будь ласка поділиться досвідом.
-
Я нашел ужо, спасибо
-
Не , я понимал это . Поэтому я проверял на изернете , и реально хуже работает через него
-
Показує швидкість зʼєднання і реально юзає цю ширину - це дві великі різниці. В ТВ вбудовують 100мб езернетні картки, бо вони реально більше не тягнуть. Ваш контент буде 10-30 мбпс. Вайфай то взагалі цікава штука, коли починаєш дивитись на швидкість підключення vs корисну ширину. Можна точно ділити на 2, а в багатоквартирних будинках на 10-100х в моменти пікового навантаження
-
Заверила у Сикорского, потом отправила в Эдмонтон. Я уже не помню в деталях, если честно всей процедуры. Я, отправляла сначала в одну инстанцию (там подтвердили, что такой нотариус в Калгари есть и что он имеет право заверять), и я в письме их попросила затем в консульство переслать, вкладывала еще один конверт. Мне тогда Сикорский подсказал, как все это правильно сделать.
-
Хто в банфф сьгодні?
-
Хто в банфф??
-
так
-
Всім привіт. Підкажіть як працює система з оподаткуванням, якщо я в Україні маю ФОП, там є певна кількість надходжень щомісяця. Але я планую використовувати ці кошти виключно оплата укр карткою. Чи потрібно ті надходження декларувати в Канаді, та платити податок ще в Канаді?