UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а что на приборке показывает когда включаете поворот, стрелка мигающая появляется? лампу нет смысла менять, если лампа перегорает на приборке когда включаете поворот стрелка начинает очень быстро мигать не так как обычно. Проверьте сопротивление на релюхе мультеметром, возможно причина реле.
-
У тебя ребенок с пидорским флагом, лол
-
Доброго дня 🙋♀️ Пропоную напівфабрикати домашньої української кухні🍲 Вареники, пельмені, сирники, млинці 🥞
-
Якщо я не знаю дату народження батька в аплікації на PNP, просто залишити поле пустим? Дякую!
-
Да ну блин мне делать нечего как хоккеистов гуглить :-)
-
Ну я думал мошт тут играет, в НХЛ
-
Я моё терпение закончилось , кто может подключить к телус?) Домашнему интернету ?)
-
Всім привіт. Недавно я шукала в цій групі роботу для себе і знайшла))) дякую хорошій дівчині Ані🫶 Українські люди це сила🇺🇦💪 Та зараз я хочу порекомендувати свою подругу як найкращого працівника. Кажу правду Це най відповідальніша та най працьовитіша людина яку я знаю. В Україні працювала в ресторанному та готельному бізнесі. Починаючи з офіціанта і закінчуючи директором ресторану. Зараз в Канаді має таку проблему: з ранку з 8 до 9 години має посадити 7ми річну дитину на шкільний автобус... а більшість робіт починаються з 8 години ранку. Може хто допомогти з пошуком роботи з графіком з 10ої години і пізніше, чи нічні зміни🙏🙏🙏