UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день!❤️ Меня зовут Жанна. Я технолог с более 20- летним опытом работы в швейной индустрии.👗🩳 Предлагаю услугу по ремонту одежды на дому.👖👚👕 Обладаю необходим оборудованием и гарантирую качество и безопасность работы🪡🧵✂️ Я нахожусь в районе Downtown( Beltline SW) Тел. 825 488 3755 Мои цены ниже чем в местных мастерских👏 Обращайтесь , буду рада помочь!❤️❤️❤️
-
If you have problems with your payment You can contact us at 1-833-760-1162 if you • haven’t received any money after 5 business days, and you’ve waited another 3 to 5 days for your bank to process the deposit • didn’t receive the right amount • need help with the application We answer calls Monday to Friday, from 8 a.m. to 8 p.m., Eastern time. We offer interpretation services in Ukrainian and Russian.
-
Шановні, може порадите косметичного хірурга або дерматолога який видалить старий фурункул. Це суто косметична операція
-
Я решил отключиться от него, пока не прошло 30 дней со дня подключения. Пока бесплатно. Слишком много танцев с бубном
-
Шукаю сусідку/сусіда. 2 окремі кімнати в квартирі 3 бедрум 900$ за один бедрум .Спільна кухня,зала,ванна кімната.Пральня окремо.Квартира розташована в 7 хвилинах від станції метро має дуже гарну транспортну розв’язку,поряд супермаркети,кафе,безліч магазинів,зелені парки.Це тихий ,гарний район з усім необхідним. Адрес 9750 Bonaventure SE За більш детальною інформацію звертайтеся в особисті повідомлення
-
не даремно постила😁 Не знаю чи з цього чату, чи з іншого, але один хлопець написав сьогодні де він побачив цей рюкзак 😊 Їду додому задоволена, з цим ранцем на спині😁😁😁 Ще раз дякую, якщо Ви «тут»😊
-
Де ви знаходитесь ?
-
Народ, а часы недавно переводили? Только заметил, что на печке и микроволновке почему-то на час больше
-
Найти рефералку телуса? :)
-
Ціни такі як для канадців це і є знижка. Дізнайтеся різницю вартості не для канадців - то і буде вам відповідь
-
Цієї ночі перевели, -1 година
-
На оф сайте у них тарифы конские как и шав