UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю житло на постійній основі. Будинок 3 бедрум. Розгляну усі варіанти. Дякую
-
Просто телефоны/ноутбуки и т.д. сами все перевели само собой, а микроволновка/духовка ещё не научились
-
Точно
-
Всім привіт) Шукаю роботу в Калгарі, де немає високих вимог по англійській мові 😞 (кафе, ресторани, прибирання, магазини і т.д.) Трохи є досвіду роботи на кухні помічником, досвід обслуговування клієнтів і довго працювала hr-менеджером, але так як англійська погана 😢 шукаю щось попроще) Тому якщо в когось є якісь варіанти, буду дуже вдячна 🤗
-
Нужно мнение, может кто подскажет что-то :) В общем прислал роджерс такую хрень в прошлом месяца. На сколько велика вероятность борьбы с службой поддержки, чтобы этот дибильный счет на 100$ больше не платить? Под предлогом перейду к другому оператору или тому подобное? Вводная инфа: перешли с файдо на роджерс бизнес пол года назад где-то . 2 мобильных номера на 1ом бизнес аккаунте . Спустя такое количество времени, они обнаружили, что насчитали экстра 50$/номер при подключении
-
Доброго вечора,хто бажає суспільно зняти житло двох-трьох кімнатне,тільки з двома ваннами і пральною давай те об'єднаємося,я жінка з 16- ти річним сином,люблю порядок і честність
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка який я матиму дохід при мінімальній заробітній платі з 8- ми часовим робочим днем з вирахуванням податків?Який процент податку в Калгарі і яка мінімальна ставка в годину?
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка який я матиму дохід при мінімальній заробітній платі з 8- ми часовим робочим днем з вирахуванням податків?Який процент податку в Калгарі і яка мінімальна ставка в годину?
-
Продаю це все одним лотом за 400cad. #Nintendo #Switch у використанні був близько 2 місяців. Все як нове, можете провести будь-які тести. Нижче вміст та ціни нових товарів без податку: Nintendo Switch Lite - 260cad Witcher 3 Complete edition - 80cad Skull & Co. GripCase Lite Bundle - 120cad Skull & Co. FPS Thumb Grip 3pairs - 20cad Assassin's creed 4 Black flag + AC Rogue - 40cad Need For Speed Hot Pursuit — 35cad Screen Protector - 2x10cad =575cad+GST P.S. Коробки немає. Зарядний пристрій забув сфотографувати :) Більше фото — у приватні повідомлення. Забрати можна у Downtown поблизу зупинки c-train 8st.
-
Привіт всім на роботу в клінінгову компанію потрібен працівник . Вимоги: досвід та наявність машини. Всі деталі в приват
-
Доброго вечора! Може хто знає еміграційного консультанта та може дати контакти?
-
‼️‼️‼️Продаю парфуми аналоги відомих брендів ‼️!😀 ‼️Також є НІШОВА колекція UTIQUE парфуми Оригінальні. Є арома-дифузори для вашого дому 🏯і ароматні свічки 🕯️ з вашими улюбленими БРЕНДОВИМИ АРОМАТАМИ💃🏾🙋♀️. Стійкість парфумів хороша🔥,ціни приємні в наявності каталог товару(скину в приват)також в наявності є пробніки👍Парфуми:чоловічі,жіночі та унісекс Ps:парфуми з ферамонами❤️❤️❤️ 🤭 Також є група у Facebook.🫣👇👇👇 www.facebook.com/groups/863449258826474/?ref=share_group_link Моя Локація: Калгарі😃🥰😍😘 #парфумикалгарі #perfumecalgary За всіма деталями ✍️🫶 звертайтеся в мій телеграм @Sofiia45123 ❤️
-
Доброго вечора,шукаю роботу зварювальником,є сертифікати GMAW,SMAW. Дякую.