UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тобто вам помилково дали грошей, і ви шукаєте, як їх не віддати назад?
-
Все успели заценить северное сияние?
-
Ну оно какое-то странное там было Не классическое
-
В Україні теж була вчора, до речі
-
Безквити, пирожена
-
Да, при переподключении на роджерс, нас убеждали, что экстра вы ничего платить не будете, у вас будет n-нная сумма в месяц и тд, ничего более (и сумму кредита, которая будет на счету нам так же озвучивали, какой счет у вас будет, сколько снимут и так далее) Я бы так с файдо не переходил бы Спустя время , они как-то обнаружили, что наверно насчитали
-
Дiвчатка, пiдкажить гiнеколога, бажано укр. або рос. мовного, бажано без попередньо го записку. Дякую
-
Очень нужна работа! Работала в хлебобулочном кондитерском направлении,замеси любово теста, формовка теста, безквиты, булочки ,пироги песочные,чизкейки, торты,пирожена,и ещё монго другого.
-
Красиво
-
Если вам попадается этот водитель, если будет такое же обслуживание, поставьте низкую оценку
-
Вышла на перекур ,нима 😣
-
Конечно нет 😭
-
В якому саме?
-
Вибачте, ми помилилися. Ето снова работаєт сістєма "Пєрєгар", відімо слєпіт спутнікі Ілона Макса над Вашингтонской област'ю РФ...
-
Вже нема!
-
Знавці, підкажіть будь ласка що краще Roku чи Google chromecast tv для телевізора? Чи там і там однакові функції тільки різні фірми?
-
А ще такий купляю( більш подобається червоний) в Волмартє, Сефвеє.
-
Apple tv найкраще, як що шо. Я тіки амазоновську не юзав приставку, але у них наче все low budget, що вони роблять
-
Кожен буде хвалити своє. У мене тв Року, а на гугловий я підключив епл тв Для відряджень купив донгл року, щоб в готелі мати свої всі стрімінгові апплікухи
-
Добрий вечір здається кімната в макензі 550 в місяць все включено з 1 грудня
20 Jan 2023, 19:11
192157/372417
about an hour ago