UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У інших групах писали, що були випадки, коли пара подавала просто переклад і одного прийняли, у іншої - запросили через консульство.
-
десь зустрічала інфу про довідку про відсутність ДТП. чи вплине вона на суму страхової?
-
Ні, правильна процедура через консульство. У когось канає, у когось ні.
-
Просто що переклад треба робити?
-
З дії ж канає?
-
Ні, довідку про несудимість краще робити за межами України
-
Усіх вітаю! Шукаю попутників для своєї мами, які допоможуть їй знайти пересадку на Gate в аеропорту Франкфурта ✈️. Вона вилітає з Калгарі 20 листопада рейсом АС 7395 о 17:10. Пересадка на LH 1315 до Варшави о 16:30. Вона не знає англійської і дуже хвилюється. Раптом хто буде летіти цим рейсом щоб допоміг їй -- буду безмежно вдячний 🙏 Готовий оплатити Ваш час за таку послугу.
-
дякую, може якісь довідки замовити поки є можливість в Україні?
-
Доброго дня, Можливо хтось працює в Долорамі і там потрібні працівники на викладку товару, відпишіть будь ласка🙏
-
Усіляки свідоцтва про шлюб, розлучення і т.д.
-
Все що маєте та зможете привезти - везіть
-
Свідоцтва про народження усіх
-
Доброго дня. Поки в Україні. Порекомендуйте, будь ласка, які документи не завадять в подальшому? Паспорт, диплом, водійське посвідчення. Що ще? Якісь довідки наприклад. Дякую
-
Спочатку такі довідки допомогати отримати нижчий процент страховки. Зараз вже ні наскільки люди писали. В реджестрі вона не потрібна
-
Якщо у вас є авто яке зареєстроване на вас і у вас є страхування на це авто то потрібна ця довідка, звідки саме її брати не підкажу, в реджістрі мені сказали зі страхової, але я не знає це точно
-
дякую. ще питання-довідку у страхової брати, в дії чи в МВС центрі?
-
По різному, на сайті усе є
-
Цікаво, а як з іншої країни робити типу також через консульство?
-
Краще зробити, можуть запросити в Реджістрі
-
Тому краще зробити, не знадобиться - х@@ на неї, а як знадобиться то гуд
20 Jan 2023, 19:11
192290/371939
2 minutes ago