UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А куда писать?
-
Доброго дня! Можливо хтось працює в Банфі, знає як там з працевлаштуванням. Чи можна влаштуватися офіціантом, хаускіпером. Онлайн на резюме мало хто відповідає, чи варто їхати туди і шукати роботу напряму в роботодавців?
-
Так чому ти тут пишеш?
-
А он смотрел фильм" Брат " как русские отзываются о них ?
-
Тільки басист
-
есть музыканты ?
-
Нет, сам работник нам сказал, что у него до сих пор адрес родителей указан
-
Дивно. Бо на сайті пише потрібно для ЕІ якщо раптом
-
Если кто то может,посоветуйте контакты контор,которые берут помощником электрика на начале С ПЕРСПЕКТИВОЙ РОСТА И ВОЗМОЖНОСТЬЮ ОБУЧЕНИЯ (Получение и повышение разряда м лицензий),опыт есть 2 года на стройке ,в 90% процессов строительства ,и опыт руководителя бригадой(в Нидерландах),английский знаю.
-
Віддам. 19 Ave SW
-
Они такие конченые эти юбисофт, сук ассасин засрали все засрали
-
Але може тут мається на увазі повідомити Канада сервис, а не змінювати сам сін
-
Всім доброго! Підкажіть де купити гарної риби під пиво? Задовбався вже їсти чіпси 😄
-
не знаю як щодо «гарної», у фрешко є наша ставрида 3,99 за упаковку
-
Добрий вечір . Шукаю роботу поваром /помічник повара ; пекарь/помічник пекаря -досвід роботи 2 роки , помічник бухгалтера - досвід роботи 6 років . Маю великий досвід роботи в ресторанному бізнесі понад 8 років . Англійська В1. Буду вдячна за допомогу .
-
Дайте знать если какие то ивенты на эти выходные)
-
Доброго дня,підкажіть який податок на зарплату сплачують в Альберті,а саме в Калгарі? Тобто скільки отримуєш чистими,який відсоток треба відняти? Цікавить сфера харчування)
-
Доброго дня,підкажіть який податок на зарплату сплачують в Альберті,а саме в Калгарі? Тобто скільки отримуєш чистими,який відсоток треба відняти? Цікавить сфера харчування)
-
-
Дякую)
20 Jan 2023, 19:11
192402/374949
about an hour ago