UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу у готелi guests relations або reception. Дасвiд маю,английска на высокому рiвнi.
-
Буду дуже вдячна за відповідь 🫶
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хто летів у Канаду з тваринами. Чи обов’язково щоб у паспорті тваринки було вписане ім’я власника який і буде перевозити цю тварину у літаку. Маю три кота, хочу всіх їх везти у салоні, одного візьму я, одного мама і одного друг. Чи треба щоб власником були зазначені люди які будуть перевозити тварину?
-
Можливо є людина яка може допомогти з інформацією на кожному кроці. Я заплачу за консультацію. Допомогти з додаванням тваринки у бронь на етапі покупки квитка, можливо якісь додаткові поради про переліт, проконсультувати щодо страховки, загальних правил тощо. Плануємо летіти після нового року.
-
-
Здається в аренду двокімнатний бейзмент. Окремий вхід. Школа у пішій доступності, громадський транспорт, магазини. Район Penbrooke Meadows SE. Ціна 1475 $ + 40% від рахунку за комунальні. Власник житла: 604 704-9597(англомовний).
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
-
Десьза тиждень до того почнуться нарні оффери, і вони будуть покращуватись прям кожні пару дніа, то не поспішайте. І не вірте агентам різних кіосків, що вже почалось, pre-BF deals, secure your phone і таке інше - їм продавати треба кожен день, а вам брати контракт на 2 роки, то у вас трошки різні задачі :)
-
Ще є така штука як прайс матч, якщо що можна вирівняти ціну протягом 30ти днів, або ще може бути таке, що телефонів не буде в наявності Наприклад 14х вже не виробляють і відповідно нема поставок У нас лишились тільки на 128 гіг в магазині 🤷🏻♀️
-
Здравствуйте, ищу соседку для совместной аренды жилья с декабря
-
Продаю IKEA Queen ліжко і матрас в ідеальному стані за $550
-
На BF/CM не завжди роблять прайс-матч, якщо ви взяли нещодавно і не встигли. Я чув багато історій, як люди брали за тиждень, потрм виходили кращі діли, а їм вже ніхто не аджастив ціну. А було і навпаки. А от щоб взяти зараз «стандартний супер прі-блекфрайдей оффер», то з дуже великою ймовірністю ніхто нічого не заматчить І щодо тел в розстрочку. Останні кілька років було дешевше брати акційний BYOD пакет і в епл телефон, якщо ви хочете щось останнє і популярне. А якщо це той же 14 не про, то може те на те й вийде. Скоро дізнаємось