UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
це значить що не треба?
-
Дякую, що відгукнулися на мій запит. Я чула про випадки, коли вимагали додатковий сертифікат від людини, яка була кілька разів в країні протягом кількох місяців. Тому я думаю заздалегідь готуватися до непередбачуваних ситуацій. А щодо Мексики, там написано наступне:Police certificate and IRCC requirements You don’t need to provide a police certificate with your application. We’ll send you a file number and a letter requesting a police certificate after you send your application for permanent residence citizenship some temporary residence programs You must bring the file number and letter when you apply for a police certificate.
-
Ну як на мене-ми вишлем… я б відправила так і чекала реквесту якщо що. Виглядає, що ці сертифікати отримувати швидко, переклад не надо. Якщо що швидко отримаєте. Процедура схожа по опису як на волонтерство за запитом.
-
Привіт. Підкажіть, чи є в Калгарі атлетичний стадіон, де можна бігати увечері?
-
Вибачте, не зовсім зрозуміла с приводу Мексики. Ви будете заздалегідь отримувати справку про несудимість. Чи подаватись на ПР і чекати на запит? дякую
-
Добрый вечер. В каждый паспорт можно вписать двоих владельцев, если все коты оформлены на вас, то допишите маму и друга соответственно. Также когда будете брать сертификат о здоровье, в нем указать того, на кого будет оформлен питомец по билету. Бронировать питомцев удобно, покупая билет через агентство, так как можно сделать бронь и запрос на животных одновременно. Если же покупать билет самим, то после покупки звоните в авиакомпанию и бронируете котов (есть риск, что троих не смогут взять)
-
University of Calgary, але на зиму там тільки дві доріжки (наче 400м). Ну і звісно платно
-
Дякую
-
Можно запитати як вам повернули 500cad за AOS? Мені нічого не повернули, але я і не знала за це.
-
Я не буду) на вашому б місті я б чекала запиту. Але може хто озватися хто проходив процедуру саме таку.
-
Ищу швею срочно на завтра подшить вещь (отрезать длину и прострочить) , желательно даунтаун/NW
-
Ищу швею срочно на завтра подшить вещь (отрезать длину и прострочить) , желательно даунтаун/NW
-
Дуже дякую!💐💐💐💐💐
-
Вибачте що я відповідаю. Нам теж повернули. Нічого не потрібно було робити. Чи в самій аплікації чи в листі потім було повідомлення що гроші повернуться. І врни просто зайшли на рахунок. Перевірте, може пропустили
-
Дякую за відповідь. Ні, поки нічого не повернули, хоча вже й номінацію видали.
-
Доброго вечора,можливо хтось може допомогти завтра з доставкою речей з IKEA до центру ( орієнтовно Beltline ) Лише одна складна полиця у коробці, дві ковдри,постіль… Я гадаю,що легкового авто вистачить Орієнтовний час в обід Напишіть будь-ласка,якщо ви в змозі та орієнтовну ціну Дякую
-
Привeтcтвeем! Для coвмeстнoй рaбoты: Вoзможeн дoxoд от 750 eврo eженeдельнo. Можeт быть кaк ocнoвным, так и дoполнитeльным иcточникoм. Мы предocтавляeм быcтрую пoддepжку и coпрeвождeниe. Допoлнитeльная инфopмaция в личныx сoобщeнияx.
-
Ой сори, называется Stitch it
-
Есть сеть швейных Stitches, не знаю насколько быстро делают, но можно доплатить за срочность и делают хорошо.
-
Кто хочет пойти?
20 Jan 2023, 19:11
192817/372645
31 minutes ago