UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже дякую!💐💐💐💐💐
-
Вибачте що я відповідаю. Нам теж повернули. Нічого не потрібно було робити. Чи в самій аплікації чи в листі потім було повідомлення що гроші повернуться. І врни просто зайшли на рахунок. Перевірте, може пропустили
-
Дякую за відповідь. Ні, поки нічого не повернули, хоча вже й номінацію видали.
-
Доброго вечора,можливо хтось може допомогти завтра з доставкою речей з IKEA до центру ( орієнтовно Beltline ) Лише одна складна полиця у коробці, дві ковдри,постіль… Я гадаю,що легкового авто вистачить Орієнтовний час в обід Напишіть будь-ласка,якщо ви в змозі та орієнтовну ціну Дякую
-
Привeтcтвeем! Для coвмeстнoй рaбoты: Вoзможeн дoxoд от 750 eврo eженeдельнo. Можeт быть кaк ocнoвным, так и дoполнитeльным иcточникoм. Мы предocтавляeм быcтрую пoддepжку и coпрeвождeниe. Допoлнитeльная инфopмaция в личныx сoобщeнияx.
-
Ой сори, называется Stitch it
-
Есть сеть швейных Stitches, не знаю насколько быстро делают, но можно доплатить за срочность и делают хорошо.
-
Кто хочет пойти?
-
Ну якщо через 2 місяця, то можливо буде приємний сюрприз. Просто навіть і не знала на рахунок цього.
-
Я подавалась місяць назад і вот тільки минулого тижня отримала номінацію.
-
Другу вернули через 2 місяці після подачі чи може й більше)
-
І яка саме программа?
-
А коли подавались?
-
Uber, Lyft
-
Вітаю, підкажіть будь ласка хто знає, якщо я з Канади прямую до Європи, а в мене self transfer у Лондоні. Мені треба обов'язково робити транзіт візу до Британії?
-
Если идти будем так же, как персонажи с твоих аватарок - то можно и билеты не покупать
-
Вакансия швеи Daniela Clampitt Hello, there, l am reaching out because l need a good seamstress at my shop, l like someone with at least 5 years experience and willing to learn more, have good team work ethic , my shop is located in Westhills town center. thank you
-
Продаю компьютер, монитор и всю периферию. Компьютер: $899 Монитор: $495 Остальное по договоренности. Компьютер: 2080ti, Ryzen 5 5600, 32GB (3200MHz) , водяное охлаждение, 1 TB SSD M2 , 2TB HDD Идеальное состояние, любая проверка на месте Монитор: Odyssey G7 32 Микрофон: Quadcast S Мышка: G PRO Superlight Клавиатура: steelseries Игровое кресло: GT-Racing
-
Ищу работу part time, full time на мувинге. Опыт есть!
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, прийшло в Дії, що водійські права прострочені, як буди у такому випадку? Хотіла поміняти на канадські.
20 Jan 2023, 19:11
192829/375813
4 minutes ago