UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Аватарки супер
-
Хоча читала, що люди і кров здавали безкоштовно 🤷♀
-
І те добре )
-
Так, лише за рентген. На жаль за кров та огляд треба платити(
-
Привіт, порадьте, будь ласка, бухгалтера для заповнення податкової декларації. Дякую!
-
Вітаю, як можна отримати fair entry? Чи ще можна отримати лист від соціального працівника? Можливо, хтось має інструкцію, скиньте, будь ласка ✨
-
Замість листа від соц працівника, даєте їм свою бенефітну картку. Вся інструкція є у "Перші кроки в Калгарі"
-
Мої вітання спільнота,хто бажає суспільно зняти житло двох-трьох кімнатне,тільки з двома ваннами і пральною давай те об'єднаємося,я жінка з 16- ти річним сином,люблю порядок і честність
-
Я делала рентген бесплатно, без хэлс карты (просто показывала украинский паспорт) в торговом центре The Core на 4 этаже
-
1 Декабря, сдам комнату в 2bedroom апартаментах. Личная ванная комната. Даунтаун. Тренажёрный зал. С-трейн, суперстор 5мин. Цена 1050, депозит 1050. Для одного человека.
-
В Калині гарний вибір
-
Дуже дякую 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Вище інфа для вас!
-
Milwaukee Tool M18 FUEL Hammer Drill Driver Kit with 1.5Ah Battery, Charge - 160 $. pick up address - DOWNTOWN WEST Extra : 1) Milwaukee M18 Battery 5amp XC5.0 -65$ 2) Milwaukee M18 Battery 1.5amp, - 30$ 3) Milwaukee M18 Battery 2.0amp, - 40$
-
Мене з костко відправили в цей магазин по робоче взуття. Чоловічого робочого взуття і одягу там дуже багато, є дві локації, NE та SE
-
В нас тут є бухгалтер, трошки вище консультація. А чого так рано? Декларація ж в лютому? Ні?
-
+14038364352 рекомендую цього ріелтора, Ziggy,чудова людина,допоміг нам з житлом.
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, паспорт в почтовом ящике будет или в почтовом отделении нужно забирать?
-
Всім привіт , шукаю роботу або тимчасовий підробіток. Якщо хтось має контакти , буду дуже вдячний ! Працював на будові різноробочим .
-
Зазвичай червоним, синім будь яким це номер бланку, а не номер документу. Це різні речі
20 Jan 2023, 19:11
192910/372371
27 minutes ago