UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
так. ціна у Львові 9050 грн за медогляд
-
Безкоштовно Доброго дня!! 2в 1 Диван або двоспальне ліжко, можливо комусь потрібне, ( шкода , бо його викинуть) самовивіз Пишіть в особисті Якщо потрібно зможу допомогти з вивезенням і перевезенням)
-
І про яку саме програму
-
Можете будь ласка кинути умови, бо я більше цікавився манітобою всі говорили там легше, але не підходжу Хіба якщо вступатиму в манітобі
-
Безкоштовно Доброго дня!! 2в 1 Диван або двоспальне ліжко, можливо комусь потрібне, ( шкода , бо його викинуть) самовивіз Пишіть в особисті Якщо потрібно зможу допомогти з вивезенням і перевезенням)
-
Можете також глянути Атлантичні програми, вони також не дуже складні
-
Дякую
-
Alberta Opportunity Stream - загугліть та натисніть eligibility
-
Надають. І враховуйте різницю у часі, можуть не одразу відповісти
-
А шо в манітобі вимагається освіта вище ніж шкільна? Може якусь не таку програму дивились? А як ви навчаєтесь? Дістанційно с меді?
-
Підкажіть будь ласка як ці бали рахувати?
-
Там взагалі за освіту нічого не написано) там треба набрати 60 балів, але кажуть, що їх легко набрати)
-
Знаете всё? Поздравляю
-
У нас как всегда, что-то спросишь и найдутся уникумы которые думают что все должны всё знать и не упускают момент чтобы поёрничать
-
Тостер $15 Downtown
-
Я не тебя спросил
-
В манітобі мабуть 😂
-
Это называется - услышал звон, на знает, где
-
Де?
-
Там я думаю головне одразу приїхати у Манітобу, бо треба доказати зв'язки з провінцією) а так кажуть що легко) та й усього 6 місяців пропрацювати)
20 Jan 2023, 19:11
193272/371999
about an hour ago