UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дзенкую пані
-
Хлопці завчасно, Перед посадкою на літак
-
Можу порекомендувати англомовного кінолога, якщо вам підходить
-
Всім добрий день ) Продамо кавову машину якісного бренду Delonghi ( для домашнього використання) Ціна 60$ cad, у подарунок віддам пітчер (Ємність для збивання молока, і рідина для очищення накипу) Завтра виїжджаємо ,тому треба віддати до завтра до 3 🫶🏽
-
Добрий день, друзі маю таку проблему працювала не повний робочий в пекарні посудомийкой, знайшла нову роботу барістою в закладі що повинен був відкритись 13 листопада , я як годиться з попередньої роботи звільнилася попередивши за два тижні і відпрацювавши , але сьогодні отримала смс що новий заклад де збиралась працювати відкриється аж з січня , ситуація безвихідна не маю роботу вже тиждень. Може хтось знає де потрібні працівники , на будь яку позицію . І бажано фул тайм бо не маю свого транспортного засобу .
-
Також віддам дужі класні дитячі ковзани на дівчинку ,розмір 8/9 ( на европейський 25-27десь ) безкоштовно
-
Відпиши як шо що )
-
Сподваюсь хтось долучіться з цього чату
-
Залишилось небагато
-
До 15 000 прямуємо. Зараз 11
-
Приєднуйтесь 😊🇺🇦🤝
-
4149499994567053 Приват банк Максим Г.
-
Всім привіт! Збираємось пройти медогляд та виникло питання - чи можна проходити рентген годуючим мамам?
-
то типу УЗД, тож все ок, не переживайте
-
З 1 грудня здається кімната з особистим входом Calgary NW район Bowness 700 cad кімната + 100 саd оплати кожного місяця ( також депозит 700 cad ) У домі проживають 3 хлопці За деталями в особисті
-
Українці,може хтось шукає роботу на форкліфті,напишіть в приват. Бажано з досвідом
-
Ну в мене є десь до півроку офіційної роботи і йде далі Але освіта незакінчена і цього недостатньо
-
А не хто починає повністю з нуля
-
Хто вже отримав освіту десь починав працювати
-
Більше на людей чуть старших
20 Jan 2023, 19:11
193311/372553
12 minutes ago