UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Hello
-
Знижку так, сторс кредит - не факт😅
-
Всього одна гривня?
-
Приєднаюсь, сподобалось
-
Запитайте в банку, вони надають звичайно
-
Всім привіт. Маю таке питання: Якщо я знаходжуся в Варшаві в мене закінчилася віза давно вже. Хочу їхати до Парижу автобусом і вилітати. Чи не буде питань як я знаходжуся в Європі в аеропорту чи в дорозі ?
-
Привіт всім)) підкажіть, будь ласка, де можна купити банківський термінал?
-
Всім привіт я переїжаю в Калгарі, сам . шукаю кімнату може хтось допомогти ?
-
По закону тебя могут не посадить на борт. Бывают офицеры закрывают глаза. Есть много удачных так и неудачных попыток. Лети прямым Варшава _ Торонто _ Калгари (Лот)
-
Скам
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Аж вспомнил нашу социальную рекламу против наркотиков. На баннерах «Скажи наркотикам НI”
-
Строителей берете? На фулл тайм
-
Продаю жіночу зимову куртку ARITZIA! Одягала два рази, дуже гарна якість та тепла, купувала пару тижнів тому, продаю в звʼязку з переїздом. Розмір М Нова коштує майже $400, продам за $350 (ціна договірна) Район Auburn Bay St SE або можлива доставка
-
це у Телус чи кого? і для нових чи міграція з якогось Файдо підійде? чи це поки що без подробиць? :)
-
Написала вам в особисті
-
Написала в приват
-
Всем добрый день. Отдаю стол бесплатно. Самовывоз. Пишите ЛС.
-
Всім привіт! Завтра планую хайк в околицях Банфу. Якщо є бажаючі, маю 2 вільних місця. Або 3, якщо ваша компанія не проти сидіти втрьох на задньому сидінні. Є дві ідеї по маршруту. 1. Twin lakes: 8 km one way, 715 elevation, 6-7 hours round trip 2. Healy pass: 8,8 one way, 655 elevation, 6-7 hours round trip Вирішимо по дорозі. Хто хоче приєднатися, пишіть в особисті!
-
Якщо Ви з Fido! 📱Айфони 15 серії з 🎁 $200 подарунком. ☝️Без плати за під'єднання! $50 - 75ГБ $60 - 100ГБ Безлімітні закордонні повідомлення! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
20 Jan 2023, 19:11
193865/371508
7 minutes ago